neomagnet Napisano 6 Maja 2006 Zgłoś Napisano 6 Maja 2006 prawdemówiac zastanawiałem sie nad asrockiem. nie podoba mi sie w nim jedynie to w jakim miejscu umieszczono wejscie na 20pin. z moja buda ciezka bedzie ta płyte podłaczyc do zasilacza. semprona raczej nie kupie bo ma mało L2 (256 chyba) co do grafy to mogłbym sie skusic na 7600gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzechu_1990 Napisano 6 Maja 2006 Zgłoś Napisano 6 Maja 2006 bo ma mało L2 (256 chyba)128 ale różnica między sempronem a athlonem 3000+ to może 10%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neomagnet Napisano 6 Maja 2006 Zgłoś Napisano 6 Maja 2006 takie cos było by przydatne z tym asrockiem, tylko ile bedzie kosztowac?? i jakie chłodzenie tam dac? chyba poczekam na oficjalna premiere am2 i kupie cos w niemczech (tam na pewno bedzie taniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...