tpalarczyk Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam mam taki problem. Korzystam z programu DoctorTweak XP v1.75, niedawno przeinstalowalem system i teraz jak chcę otworzyć foldery, które wcześniej szyfrowałem za jego pomocą nie mogę tego zrobić. Mam tam ważne pliki a program zwyczajnie nie pozwala mi podac ścieżki do jakiegokolwiek folderu. Czy istnieje jakaś metoda aby uzyskać dostęp do tych folderów? Hasło z jakiego korzystałem oczywiście pamiętam, problem w tym, że nie mogę odblokwać żadnego z zablokowanych folderów! RATUNKU! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tam nie ma zadnego szyfrowania. Włącz w windowsie wyswietlanie rozszerzen na plikach i usun rozszerzenie z tego folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 jejciu! dziękuję sgj!!!! ale badziewny program! A może mi polecisz jakiś program do szyforwania? Bo widzę, że jesteś temacie. Taki, żeby można było zablokować dostęp do "zaszyfrowanych" plików i żeby był dobry a nie dawał tylko wiejskie rozszerzenie... Jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Partycja NTFS, wbudowana opcja szyfrowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...