Dexter Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 I czy są jakieś lepsze pamięci od GeIL'i ? A po co Ci takie wyjeb........ w kosmos pamieci? Kup znacznie tansze dobre DDR333 ale za to dwa razy wiecej :) Bedziesz mial wydajniejszy system niz z tymi cudakami na G./ Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Tylko że te geile kosztują 88$ :D A kupuje 2 kostki po 256 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 No chyba ze za taka cene to jak najbardziej sie oplaca. Gratulacje, szkoda ze mnie nie stac na takie cuda :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 I czy są jakieś lepsze pamięci od GeIL'i ?No jasne-Corsairy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 I czy są jakieś lepsze pamięci od GeIL'i ?No jasne-Corsairy :Dzgadzam sie Lancer jezeli chodzi o ostre timmingi to Corsairki wymiataja i są chyba bezkonkurencyjne!. Geil PC3500 są zajebiste ale tylko na nie ostrych timmingach wyciagaja wysokie fsb gdy juz zwiekszymy wydajnosc pamieci np ustawimi na 2/2/5/2/1CMD to raczej Corsairy wyjda lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Co do Twojego pytania Kwiecień czy XP 2400 ma odblokowany mnożnik ??? to mi właśnie się taki trafił... był odblokowany i od razu zacząłem z nim walczyć... Max jaki z niego wycisnąłem to 192x13,5 = 2592 MHz !!! i jestem drugi na overclockers.com... gość który jest pierwszy wycisnął z xp2400 podobno 2717 MHz i to jest całkowity max o jakim słyszałem !!! Teraz jak zmienię płytę główną i zasilacz postaram się wycisnąć z niego więcej może dogonię tego mietka z overclockers ??? Co do wydajności i stabilności XP2400 to jestem zadowolony !!! Całkiem wymiata (w 3DMarku ponad 16k punktów)... Polecam... uważam że to dobry wybór (stos. wydajności do ceny).. hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 I czy są jakieś lepsze pamięci od GeIL'i ?No jasne-Corsairy :D A jaki dokładnie model??? Najdroższe Corsair moge mieć za 118$ 256MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 DOKŁADNE OZNACZENIE TEGO PROCA CO MOGE MIEĆ TO : AIUGB 024STPGW 9301936270747 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 I czy są jakieś lepsze pamięci od GeIL'i ?No jasne-Corsairy :D A jaki dokładnie model??? Najdroższe Corsair moge mieć za 118$ 256MB Ja mam 2 512MB kostki PC3500 CL2. Niestety nie sprawdzalem jeszcze na ile chodz bo mi mobo nie pozwala=>GraniteBay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...