mlun Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Wiem ze to moze glupio zabrzmiec ale z tego co przeczytałem to ten epox to wypasiona płytka i jest lepsza od Asusa A7V333?I nie wiecie czy na WGK ta płytka bedzie i po ile mogła by byc bo mam zamiarek w ferie trochr czesci kupic i sie zastanawiam nad tym epoxem-tylko nie wiem wlasnie jak z ceną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Epox ktory opisujesz kosztuje troszke PLN, czasem wiecej a czasem mniej. Generalnie cena jest ladna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 troszke PLN? to znaczy mniej wiecej ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 moze bys napisal o jaki model Ci chodzi bo inaczej odpowiedzi nie dostaniesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 chodzi mi o Epoxa 8RDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hehe cena??? czlowieku najpierw znajdz ta plyte :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Witam. ja tez czekam na ta plyte i nawet mam zamowiona!!!! Podobno jutro ma byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 I teraz wiemy o jakiej plycie myslisz. Srednio za Epoxa 8RDA jakies 500, Epoxa 8RDA+ 560. Na WGK raczej ich nie zobaczysz a szkoda. Pozostaje kupno w sieci albo w sklepie (malo prawdopodobne). Generalnie Epox 8RDA(+) jest bardziej przyszlosciowy od Asusa A7V333. Obsluguje najnowsze procki Bartony na magistrali 200 ktore kiedys sie pojawia. Temat byl walkowany bardzo sielnie zwlaszcze z cenami i mozliwoscia zakupu tej plyty. Nawet szukac nie trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a dlaczego ich nie zobacze na WGK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 hehe cena??? czlowieku najpierw znajdz ta plyte :-) sklep tweak.pl- 512zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...