Skocz do zawartości
KaxxL

Co Trzeba Zrobic..

Rekomendowane odpowiedzi

masz racje, ale zauważ, że sam zaznaczyłeś, że FF jest to tylko ogólno przyjęty skrót.

osobiście również pisałem FF, więc skrótu się nie czepiam.

pozdro i teraz naprawdę koniec OT :)

no wreszcie a napisalem tez FireFox bo jakby chcialem je oddzielic ogien i lis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje, ale zauważ, że sam zaznaczyłeś, że FF jest to tylko ogólno przyjęty skrót.

osobiście również pisałem FF, więc skrótu się nie czepiam.

Jak zwykle zycie wyprzedzilo pomysly tworcow i sprobuj teraz odniesc sie gdzies w Internecie do tej przegladarki akronimem Fx ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle zycie wyprzedzilo pomysly tworcow i sprobuj teraz odniesc sie gdzies w Internecie do tej przegladarki akronimem Fx ;)

oj już naprawdę dużo osób używa nie FF,a Fx :) a jak się pytają co to, to się wkleja informacje co do skrótu i sami go zaczynają stosować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec rozmowy o Firefox. Robicie tylko nie potrzebne OT.

Proszę uprzejmie o zakończenie bo później zacznę kasować lub obdarowywać punktami.

Temat jest o zostaniu recenzentem i o niczym innym.

Kropka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zażółcić gęślą jaźń :lol2:

Dajcie sobie spokoj, wszystko jest juz napisane co i jak, a niektorzy dalej swoje.

Jakos ostatnio strasznie panuje moda na OT.

Edytowane przez s0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Tak sobie przeczytalem ten temat i mam dziwne wrazenie, ze autor tematu bardzo by chcial cos testowac, ale za napisanie recenzji to juz mu sie nie chce wziac i woli zamiast tego pisac kolejne, nic nie wnoszace do tematu posty. Tak na marginesie - to nie jest ten sam czlowiek, ktory kiedys pisal o wlasnym projekcie strony z testami sprzetu i pytal jak taki sprzet mozna od kogos dostac? Byl swego czasu taki temat na Oslej.

Na dodatek - jesli ktos popelnia tyle bledow w zwyklej, nieskomplikowanej i nie wymagajacej az tak skomplikowanego slownictwa wypowiedzi na Forum, to bez korektora, ktory poprawialby jego ewentualne recenzje sie nie obejdzie.

A jak do tego czytam, ze "zaraz odpale Photoshopa i cos pogrzebe" to juz jawi mi sie obraz nastolatka, ktory ma duzo zapalu, wydaje mu sie, ze ma sporo wiedzy (bo wie wiecej niz koledzy z gimnazjum) i koniecznie chce ta "wiedza" obdarowac swiat zewnetrzny dla swej wlasnej chwaly i jakiegos dowartosciowania sie (?)

Moja rada: skupic sie na jednej rzeczy i zrobic ja dobrze, a nie lapac sto srok za ogon. To zupelnie jak z graniem: mozna grac w 20 gier na miesiac i narzekac, ze nie ma nic ciekawego, albo zagrac w jedna, ale dobra i czerpac z niej duzo radosci wybaczajac nawet pewne niedorobki i niedociagniecia. Ale ostatnio wieksze powodzenie ma "ilosc" a nie "jakosc".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie ścisłowcy- a mama mówiła, żeby się uczyć polskiego, bo się może w przyszłości przydać :P

@sialala:

Grałeś w coś, co jest bardzo miodne i wyszło po 2001 roku? Bo ja chyba nie ;\ Całe szczęście, że pod biurkiem leży 2.2 GB romów na poczciwą Amigę :D

Koniec OT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Widzicie ścisłowcy- a mama mówiła, żeby się uczyć polskiego, bo się może w przyszłości przydać :P

@sialala:

Grałeś w coś, co jest bardzo miodne i wyszło po 2001 roku? Bo ja chyba nie ;\ Całe szczęście, że pod biurkiem leży 2.2 GB romów na poczciwą Amigę :D

Koniec OT.

Gralem :)

Wyliczac?

Metal Gear Solid 2, 3; Gran Turismo 4; Soul Calibur II, 3; Silent Hill 3, 4 (dwojka byla chyba z 2000?); FFX-2; God of War, Resident Evil 4; We love Katamari; Shadow of the Collosus; ICO; Burnout 3, Revenge; GTA:SA; Pro Evolution Soccer 4,5; F.E.A.R.; Civilization 4; Tekken 5; Fight Night Round 2,3; Jak&Daxter, Jak2, 3; Monkey Ball Deluxe; Destroy All Humans; Lego Star Wars; Forza; Ninja Gaiden; SW:KOTOR; Chronicles of Riddick; SSX3; Time Splitters 2... A z "imprezowych" to oczywiscie Singstary (mam w koncu wszystkie!), DDRy (mam 3 czesci), Buzz (na razie tylko Music Quiz). Upsss... 2/3 gier to exclusive na PS2, 1/4 to exclusive na XBoxa, a reszta to multiplaformery (poza Civ4 i FEAR)... Ehhh... takie zycie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Sialala

troche nad interpretacja nie chce testowac sprzetu bo:

1)wiek

2)zdolnosci

Porostu chcialem sie dowiedziec :x

Nie no, spoko.

Ale jestem ciekaw jak z tym stoisz:

OK przez weekend moze cos napisze tylko nie mam jak zrobic zdjecia aparatu bo mam jeden

Pozyjemy zobaczymy..

To bylo jakies dwa weekendy temu. Mozna gdzies przeczytac ta recenzje? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dal mnie ten temat wygląda na targowisko próżności. Zróbcie pare recek na sucho, dajcie do nich linki. Jak się spodobają naczelnemu to pogadacie sobie o współpracy i tyle. Nikt na ładne oczy wam sprzętu nie podeśle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi