pwlj Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Logitech na E3 poinformował, że rodzina urządzeń peryferyjnych z serii G zostanie rozszerzona o dwa nowe produkty Link TUTAJ [benchmark.pl] Nareszcie jakaś mniejsza mysz od logi. Jestem pozytywnie zaskoczony wyglądem, rozmiarem i przewidywaną ceną. Miejmy nadzieję, że będzie bardziej dopracowana, aniżeli dzisiejsze laserówki.... Edytowane 12 Maja 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Jak dla mnie kształt G3 to porażka, G5 jest idealne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Moim najbardziej ulubionym kształtem Loga jest MX310, UltraX. Z myszki korzystam lewą ręką dlatego wszystkie inne konstrukcje są niewygodne albo wogóle nie da się z nich korzystać. G3 ma kształt bardzo uproszczony i z pewnością jest skierowana do użytkowników o skromnym portfelu, leworęcznych, głównie do aplikacji biurowych. Próbowałem na siłę przyzwyczaić się do mx500, ale nic z tego nie wyszło. Za jakiś planuję zmienić UltraX na MX310 - ma gumowe brzegi i nie ślizga się w najgorętszych momentach :wink: G3 ma identyczny kształt co MX300 tylko nowocześniejszą optykę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Logitech MX310? Czy my myślimy o tej samej myszy? Jakoś nie wykryłem żeby na brzegach posiadała gumę a mam tą mysz od roku jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Coś mi tu nie pasuje, przecież MX518 to nieoficjalnie G3. Jest nawet wykrywana jako "G3/MX518 mouse". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) G3 ma kształt bardzo uproszczony i z pewnością jest skierowana do użytkowników o skromnym portfelu, leworęcznych, głównie do aplikacji biurowych.Mysz ta będzie skierowana do graczy. Chyba nieuważnie przeczytałeś, albo tylko obejrzałeś zdjęcia... Laserowa mysz Logitech G3 opracowana specjalnie z myślą o potrzebach graczy, zapewnia wysoką wygodę użytkowania zarówno osobą lewo- jak i praworęcznym. Urządzenie dostosowane jest do działania w ekstremalnych warunkach. Podczas projektowania klawiatury G11 zrezygnowano z wbudowanego wyświetlacza, poza tym wyposażono ją we wszystkie funkcje dostępne w urządzeniu G15 w tym 18 programowalnych klawiszy (pozwalających graczom zastąpić złożone sekwencje naciskania pojedynczych klawiszy dotknięciem jednego klawisza) oraz w diody podświetlające przezroczyste znaki na klawiszach. – Tak samo jak sportowcy przykładają wielką uwagę do sprzętu, który wykorzystują podczas zawodów, gracze także poszukują urządzeń, które posiadają wszystkie niezbędne funkcje – powiedział Ruben Mookerjee, dyrektor marketingu produktów z dziedziny rozrywki interaktywnej w Logitech. – Wielu graczy korzysta z naszych myszy i klawiatur, gdyż wygrana we współczesnej grze komputerowej jest często wynikiem reakcji szybszej o milisekundę lub ruchu dokładniejszego o jeden piksel. Edytowane 12 Maja 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Logitech MX310? Czy my myślimy o tej samej myszy? Jakoś nie wykryłem żeby na brzegach posiadała gumę a mam tą mysz od roku jakoś. Na zdjęciach boki MX310 są matowe dlatego skojarzyło mi się z gumą jak w wyższych modelach Logitechów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Czy ktoś miał przyjemność podotykania G3? Osobiście mam MX310, ale czas tej mychy chyba dobiega końca i z tego też względu interesują mnie walory estetyczno-użytkowe G3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...