LordFury Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Osobiście byłbym za niebieskim. No ale ja generalnie mam odchył w stronę niebieskiego, a zielonego nie lubię... Więc się specjalnie nie przejmuj moja opinią :wink:. No i gratulacje odnośnie samego układu, kawał solidnej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Haha ... kurce facet ma problemy ;) Nie sugeruj sie tym co inni mówią, zostaw te węże, które Ci sie bardziej podobają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baban Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Tak jak mówi Miazga, zostaw jakie Ci się bardziej podobają, więc... ZOSTAW ZIELONE! D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Oki to zostawiam zielone :P Update I: Jednak nie wytrzymalem i dalem ten kolor ktory mi sie najbardziej podoba: Upadte II: Kolejne duperele doszly: I tak po zamontowaniu: Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 kurna .. powiesz mi Malik.. nie wiesz czy mozna jeszcze gdzies kupic ten blok na chipset od aqua-comp co ty masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zagadaj do Wronka z PCT. Moze Ci go sprowadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zagadaj do Wronka z PCT. Moze Ci go sprowadzi.z tego co wiem to jestes z nimi w dobrych kontaktach .. moglbys w moim imieniu zapytac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Oka nie ma problemu :) Jak cos zgadamy sie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...