macias84 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 przejrzałem tematy związane z tą marką na forum ale nic interesujacego nie znalazłem Ostatnio szukałem zasiłki w granicach 350-400W i napatoczył mi się owy Aton zatem "co to za ptica?" dobra na allegro znalazłem trzech przedstawicieli tej marki http://allegro.pl/item103003797_aton_350wa...rdzo_cichy.html http://allegro.pl/item103284062_wyprzedaz_..._dual_fan_.html http://allegro.pl/item103962753_zasilacz_a...ichy_gwar_.html z tego co wyczytałem są to podobno świetne zasiłki wersja 400W podobno w teście Chipa przejechała sie po Taganie 380W jak II Front Białoruski po Wale Pomorskim Nie wiem co otym myśleć bo pierwsze słyszę o tym zasilaczu Na innym forum (Over********.com) gość robił pomiary bciążeniowe do tej zasiłki i mu wychodziły spadki napięcia na obciążeniu lini 12V 0 - 0.01V Shocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) mialem atona, ten sam model co w ostatnim linku i niestety nie bylem z niego zadowolony. Raczej nie mial 350w, nie byl w stanie utrzymac stabilnie mojego sempa @ 2ghz, zmienilem go na szefa 350w i jestem zadowolony. Edytowane 15 Maja 2006 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) No ja bardziej skałaniałem się ku tej 400 choć ta 350 jeżeli jest to wersja to też wchodzi w rachubę muszę gościowi na allegro napisać żeby podał co i jak z ta zasiłką gdzieś na forum przeczytałem że ktoś dostałw zastępstwie tego Atona 350 i był bardzo ale to bardzo zadowolony Edytowane 15 Maja 2006 przez macias84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 o niebo lepszy będzie fortron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Zastanawiałem się też nad Deltą one są jak mnie pamięć nie myli na podzespołach Chieftecka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Zastanawiałem się też nad Deltą one są jak mnie pamięć nie myli na podzespołach Chieftecka wrong. chieftec jest na podzespolach delty ;] a ATON jakos do mnie nie przemawia, jub wolalbym fortrona z allegro lub Feela ze sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 wrong. chieftec jest na podzespolach delty ;] hehe ale byłem blisko :wink: do mnie znów jakoś nie trafia Modecom co bo o niego Ci chodzi pisząc FEEL tak? z tych dwóch co wybrać Fortron FSP350-60MDN NoiseKiller ewentualnie 400 ale nie sądze abym taki potrzebował myśle że 350 będzie miała jeszcze spory zapas DELTA DPS 350PB-2C ztego co wyczytałem Delta powinna być cichsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 to w takim razie poszukaj Modecoma 350GTF lub MC350. oba sa na wnetrznosciach fortrona. kosztuja troche wiecej, ale masz na nie 2 lata gwary. a modecomy sa bardzo fajne w swojej klasie cenowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 tylko delta ma chyba malutko kabli molexy itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Fortron ma więcej tylko o jedna wtyczkę SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Aton=colorist i inne bardziewia. Delta fortron modecom ;] pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinc Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Aton=colorist i inne bardziewia. Delta fortron modecom ;] pozdrChyba przesadzasz z deka. Ten zasilacz kosztuje w Apollo 183 zł. Edytowane 17 Maja 2006 przez martinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Nie cena czyni zasilacz :lol2: choć daje cenne wskazówki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...