Gość Bari Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Witam kupilem taka grafike http://allegro.pl/item103784530_6600gt_600...ncja_tanio.html i zalezy mi na chlodzeniu cichym i wydajnym dobrym do O/c Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 chyba bedziesz musiał coś zam wykombinować bo ani pentagramy ani isilencery nie chcą wejść na gb, albo przeszkadzają kondziołki, albo rozstaw otworów się nie zgadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) ehh a tak zmieniajac temat co sadzicie o tej grafie? o tej grafie http://www.allegro.pl/item103784530_6600gt...ncja_tanio.html bo taka kupilem EDIT Edytowane 16 Maja 2006 przez Bari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) kup sobie EvC turbo 2 ten co mam w sygnaturce - on będzie pasoał :) ma dodatkowy rozstaw jak w niebieskim zalmanie do otworków :) Edytowane 16 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a podaj normalna nazwe tej chlodziarki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a podaj normalna nazwe tej chlodziarki :]EvC Vc-rhc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 i gdzie to moge kupic i i jaka bedzie cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Polecam Evercool VC-RHC Turbo 2 lub Pentagrama XC70Cu+. Są to wydajne i ciche systemy chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Nie wiem jak z Evercoolem, ale Pentki nie wchodzą w karty Gigabyte'a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) i gdzie to moge kupic i i jaka bedzie cena? jak juz podano :) na allegro nówka ~85zł w sklepach też :) http://www.allegro.pl/item103771042_everco...al_cooler_.html a tu więcej info http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=185240 Edytowane 16 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Aha a czy to wjedzie na moja grafe?? i jak tak to czy poradzi sobie z Duzym O/C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Aha a czy to wjedzie na moja grafe?? i jak tak to czy poradzi sobie z Duzym O/C?jest wydajniejszy od zalmana vf700 :) (niewiele ale zawsze :P no i wsumie cichszy ) po malym tuningu bije też fatality :) po dużym tuningu będzie najwydajniejszym chłodzeniem AC :D na twoim 6600 będzie chodził bez problemu pasywnie bez wentyla po O/C :) Edytowane 16 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Aha to spoko mozecie mi podac link do tego chlodzenia zebym mogl kupić :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Aha to spoko mozecie mi podac link do tego chlodzenia zebym mogl kupić :} :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: poczytaj troche ten temat :/ Edytowane 16 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 sory ale chcialem usunac ten post to jakos niemogem:/ a link mam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Lol no wejdź sobie na allegro i zobacz po ile kosztuje ten Evercool, możesz kupić również tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...