dw.flash Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Ja zasilacz 480W do kompa do 400 zł. Ważne, że by wentyl wychodził na tył obudowy a nie do góry. Pozdro Edytowane 23 Maja 2006 przez dw.flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 A po polskiemu pisać nie łaska, bo nic nie rozumiem. Zasilaczem jesteś czy co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Potrzebuję zasilacz o mocy 480W. Ma nie kosztować więcej jak 400zł. Enough :D Nie musi mieć odpinanych kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 No to jakis Seasonic S12 powinien spasowac. Wersja 430W kosztuje 320zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Ja w ramach ciekawostki dodam że dopadłem ostatnio coś takiego: http://www.foxconnchannel.com/products_pow...inFast%20FA-480 i prawdę powiedziawszy BARDZO SOBIE CHWALĘ... Cenowo też nieźle wypadają... Jak da mnie to ta zasiłka jest praktycznie niesłyszalna i ludziska odemnie z firmy którzy ją pokatowali troszeczkę nie mieli do niej żadnych zastrzeżeń co żadko im się zdaża ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 :arrow: Tagan TG480-U01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 :arrow: Tagan TG480-U01Polecam to samo. Dzis mozna to tanio na allegro dostac, ginie w cieniu nowszych wersji a to swietna, mocna i naprawde cicha zasilka. Sprawdzone rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Równeż jestyem z TG480-U01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A jaki masz konfig bo na razie ludzie polecają w ciemno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Oraz czemu zasilacz ma mieć akurat 480W? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...