Ur6aN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 u mnie w szkole to tylko jeden nauczyciel informatyki się nie boi otworzyć kompa reszta to "trzeba wezwać serwis" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) JROX jesteś już na równi z Grzechu_1990 ;) ciekawe który z Was wygra. Edytowane 30 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 to ja spadam chory na rower ;) zmierzylem temperaturke i mam 37.4*C.. ale mam dosc siedzenia w domu przy ksiazkach i poprawianiu ocen... jutro do szkoly nie ide bo trzeba sie podkurowac... pojutrze tez.. w piatek tylko ide poprawie ruski :) a teraz na rower :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) zaraz zmykam po zelki z biedrony :D potem na rosyjski porawic kolosa , jak wroce algorytmy ;/ a na dzien dziecka dostalem na pizze i pwio ;] widze ze niektorzy maja wlaczone jakies autoodswiezanie czy cus i czekajac na nowe posty :D Edytowane 30 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Pomóżcie mi znaleźć pracę na wakacje [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 JROX jesteś już na równi z Grzechu_1990 ;) ciekawe który z Was wygra.Ja ;] http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Tir...szyb_784316.jpgNie demoralizuj innych bo zgłupieją :lol: Jak można wklejić taki link żeby pokazywał kto ile postów napisał w danym temacie?? Chyba sgj podawał taki albo ktoś inny. Prosze o wyjaśnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jak to jak ? Normalnie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 Ide na obiad @ klan. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Jak to jak ? Normalnie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 Ide na obiad Nadal nie wiem jak :lol: Mi sie otwiera okienko w firefoxie takie bez paska z adresem i moge je zminimalizować, zmaksymilizować lub zamknąć :lol: Oczywiście jak klikne to przy temacie. Smacznego. Edytowane 30 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Nadal nie wiem jak :lol: Mi sie otwiera okienko w firefoxie takie bez paska z adresem i moge je zminimalizować, zmaksymilizować lub zamknąć :lol: Oczywiście jak klikne to przy temacie. Smacznego. Dodaj je do zakładek wtedy będziesz miał linka, którego tu wklejasz. Już wiesz jak!? Edytowane 30 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dodaj je do zakładek wtedy będziesz miał linka, którego tu wklejasz.No dobra, tak działa, jest może jeszcze jakiś inny sposób?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nauka jak posługiwać sie forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Tir...szyb_784316.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zaraz wychodze mam nadzieje ze nie lunie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Polecam rybke "Pange" Pierwszy raz jadlem takie cos i podejrzewam,ze w ogole jestem jedna z pierwszych osob,ktore to jadly :D Idzta do smazalni jakiejs i zjedzta z frytkami,salatka popijajac dobrym piwkiem :D Miooodziooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Polecam rybke "Pange" Pierwszy raz jadlem takie cos i podejrzewam,ze w ogole jestem jedna z pierwszych osob,ktore to jadly :D Idzta do smazalni jakiejs i zjedzta z frytkami,salatka popijajac dobrym piwkiem :D Miooodziooo Czy jedną z pierwszych nie. Bo nad morzem w zeszłym roku takie jadłem i nawet fajne było. P.S. Fajna stronke znalazłem www.winka.net Edytowane 30 Maja 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ja mam pange co piątek na obiad i już mi niesmakuje tak jak kiedyś :lol: teraz przerzuciłem sie na paluszki rybne frosta :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) ja mam pange co piątek na obiad i już mi niesmakuje tak jak kiedyś :lol: teraz przerzuciłem sie na paluszki rybne frosta :mrgreen: Musze mame namówic żeby Pange częściej piekła na obiad. A paluszki sa feeee źle mi sie kojarza. Kiedys jak byłem mały i poszłem z dziadkiem i kuzynem do kina i "kazaliśmy" dziadkowi kupic paluszki. Ten poszedł i kupił. Daje nam do reki a że ciemno było to ja ugryzłem. To były paluszki ale rybne. Niedobre. Edytowane 30 Maja 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Nadal nie wiem jak :lol: Mi sie otwiera okienko w firefoxie takie bez paska z adresem i moge je zminimalizować, zmaksymilizować lub zamknąć :lol: Oczywiście jak klikne to przy temacie. Smacznego. Dz. ;] Ja uzywam IE 7.0 + maxthon i mi sie otwiera jako nowa zakladka. ;] A na obiad byla mloda kapucha + mlode zienmniaczki. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 JA na obiad byla mloda kapucha + mlode zienmniaczki. ;] Musiałes przypominac o obiedzie. Ja jeszcze dzisiaj nie jadłem a teraz czekam na angielski, sie nudze i głód mi zaczął kszki skręcac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To juz mlode ziemniaki sa? W szopie mozne je dostac? Tzn w sklepie? Bo na ogrodzie to ledwo wyrosly i moge pomarzyc o nich ;] Ide cos zjesc i zabieram sie za ang. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To juz mlode ziemniaki sa? W szopie mozne je dostac? Tzn w sklepie? Bo na ogrodzie to ledwo wyrosly i moge pomarzyc o nich ;] Ide cos zjesc i zabieram sie za ang. na ryniaczu są :P a ja sobie własnie popijam kawe ropuszczalną + 2łyzeczki cukru + mleko i zajadam kulki w oblewie z gorzkiej czekolady z nadzieniem marcepanowym, nie powiem, dobre połaczenie wraz z kawą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To juz mlode ziemniaki sa? W szopie mozne je dostac? Tzn w sklepie? Bo na ogrodzie to ledwo wyrosly i moge pomarzyc o nich ;] Ide cos zjesc i zabieram sie za ang. No juz pierwsze sa od jakiegos czasu i to calkiem dobre (leca na 270 2-2-2-5) ;]. Nie wiem czy w sklepie sa, bo ja mam z targowiska. ;] Chyba sobie rozpale w budzie ognisko, bo mi sie zachcialo pieczonych ziemniakow. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ide stąd zaraz dostane swira... nic do zarcia pod reką a tu taki pyszne opisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ide stąd zaraz dostane swira... nic do zarcia pod reką a tu taki pyszne opisy. Zawsze mozna zjesc jezyk. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Full wypas macie :) mój konfig narazie zasilony 3 kanapkami o godz 14 :) Ale napięcia ok bo się nie resetuję jeszcze xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 W sumie mozna sciagnac radiator z procka, przylepic ziemniaka tasma do niego, walnac super PI, poczekac chwile i juz mozna ziemniaki w mundurkach jesc ;o Na razie zadowolilem sie Jabułkiem ale chyba przejde sie od sklepu po pyzy z miesiem i smietane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kiedys widzialem w jakiejs bajce,glowni bohaterowie byli glodni a ze mieli tylko ksiazke kucharska a nie mieli zadnych potraw to dzielili sie kartkami z rysunkami danych potraw i smakowalo im prawie tak samo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kiedys widzialem w jakiejs bajce,glowni bohaterowie byli glodni a ze mieli tylko ksiazke kucharska a nie mieli zadnych potraw to dzielili sie kartkami z rysunkami danych potraw i smakowalo im prawie tak samo :P A co wczesniej palili ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A co wczesniej palili ? :lol2:To co im sprzedałem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Bloczki na cpu? OK mam pyzy i smietanke (luksusowa) woda juz zaraz bedzie sie gotowac 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Ta bajka to była o piracie Jack'u i jego szczurze :lol: Twenty-six page has been owned by Pasta :D Edytowane 30 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 pirat Jack mi się kojarzy jedynie z gothicem 2 noc kruka dolina budowniczych pierwsze zadanie zdobyć z Jack'em mięso dla piratów a mięso to pochodziło od bagienych szczurów a tak apropo zjadł bym coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...