Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

to ja spadam chory na rower ;) zmierzylem temperaturke i mam 37.4*C.. ale mam dosc siedzenia w domu przy ksiazkach i poprawianiu ocen... jutro do szkoly nie ide bo trzeba sie podkurowac... pojutrze tez.. w piatek tylko ide poprawie ruski :) a teraz na rower :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz zmykam po zelki z biedrony :D potem na rosyjski porawic kolosa , jak wroce algorytmy ;/

a na dzien dziecka dostalem na pizze i pwio ;]

widze ze niektorzy maja wlaczone jakies autoodswiezanie czy cus i czekajac na nowe posty :D

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

JROX jesteś już na równi z Grzechu_1990 ;) ciekawe który z Was wygra.

Ja ;]

Nie demoralizuj innych bo zgłupieją :lol:

Jak można wklejić taki link żeby pokazywał kto ile postów napisał w danym temacie?? Chyba sgj podawał taki albo ktoś inny. Prosze o wyjaśnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Jak to jak ? Normalnie.

http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199

Ide na obiad

Nadal nie wiem jak :lol: Mi sie otwiera okienko w firefoxie takie bez paska z adresem i moge je zminimalizować, zmaksymilizować lub zamknąć :lol: Oczywiście jak klikne to przy temacie.

Smacznego.

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal nie wiem jak :lol: Mi sie otwiera okienko w firefoxie takie bez paska z adresem i moge je zminimalizować, zmaksymilizować lub zamknąć :lol: Oczywiście jak klikne to przy temacie.

Smacznego.

Dodaj je do zakładek wtedy będziesz miał linka, którego tu wklejasz. Już wiesz jak!?

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Dodaj je do zakładek wtedy będziesz miał linka, którego tu wklejasz.

No dobra, tak działa, jest może jeszcze jakiś inny sposób??

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Nauka jak posługiwać sie forum ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam rybke "Pange" Pierwszy raz jadlem takie cos i podejrzewam,ze w ogole jestem jedna z pierwszych osob,ktore to jadly :D Idzta do smazalni jakiejs i zjedzta z frytkami,salatka popijajac dobrym piwkiem :D Miooodziooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam rybke "Pange" Pierwszy raz jadlem takie cos i podejrzewam,ze w ogole jestem jedna z pierwszych osob,ktore to jadly :D Idzta do smazalni jakiejs i zjedzta z frytkami,salatka popijajac dobrym piwkiem :D Miooodziooo

Czy jedną z pierwszych nie. Bo nad morzem w zeszłym roku takie jadłem i nawet fajne było.

P.S. Fajna stronke znalazłem www.winka.net

Edytowane przez Mac'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam pange co piątek na obiad i już mi niesmakuje tak jak kiedyś :lol:

teraz przerzuciłem sie na paluszki rybne frosta :mrgreen:

Musze mame namówic żeby Pange częściej piekła na obiad. A paluszki sa feeee źle mi sie kojarza. Kiedys jak byłem mały i poszłem z dziadkiem i kuzynem do kina i "kazaliśmy" dziadkowi kupic paluszki. Ten poszedł i kupił. Daje nam do reki a że ciemno było to ja ugryzłem. To były paluszki ale rybne. Niedobre. Edytowane przez Mac'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smacznego.

Dz. ;]

Ja uzywam IE 7.0 + maxthon i mi sie otwiera jako nowa zakladka. ;]

A na obiad byla mloda kapucha + mlode zienmniaczki. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA na obiad byla mloda kapucha + mlode zienmniaczki. ;]

Musiałes przypominac o obiedzie. Ja jeszcze dzisiaj nie jadłem a teraz czekam na angielski, sie nudze i głód mi zaczął kszki skręcac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

To juz mlode ziemniaki sa? W szopie mozne je dostac? Tzn w sklepie? Bo na ogrodzie to ledwo wyrosly i moge pomarzyc o nich ;]

Ide cos zjesc i zabieram sie za ang.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz mlode ziemniaki sa? W szopie mozne je dostac? Tzn w sklepie? Bo na ogrodzie to ledwo wyrosly i moge pomarzyc o nich ;]

na ryniaczu są :P a ja sobie własnie popijam kawe ropuszczalną + 2łyzeczki cukru + mleko i zajadam kulki w oblewie z gorzkiej czekolady z nadzieniem marcepanowym, nie powiem, dobre połaczenie wraz z kawą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No juz pierwsze sa od jakiegos czasu i to calkiem dobre (leca na 270 2-2-2-5) ;].

Nie wiem czy w sklepie sa, bo ja mam z targowiska. ;]

Chyba sobie rozpale w budzie ognisko, bo mi sie zachcialo pieczonych ziemniakow. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

W sumie mozna sciagnac radiator z procka, przylepic ziemniaka tasma do niego, walnac super PI, poczekac chwile i juz mozna ziemniaki w mundurkach jesc ;o

Na razie zadowolilem sie Jabułkiem ale chyba przejde sie od sklepu po pyzy z miesiem i smietane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys widzialem w jakiejs bajce,glowni bohaterowie byli glodni a ze mieli tylko ksiazke kucharska a nie mieli zadnych potraw to dzielili sie kartkami z rysunkami danych potraw i smakowalo im prawie tak samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys widzialem w jakiejs bajce,glowni bohaterowie byli glodni a ze mieli tylko ksiazke kucharska a nie mieli zadnych potraw to dzielili sie kartkami z rysunkami danych potraw i smakowalo im prawie tak samo :P

A co wczesniej palili ? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pirat Jack mi się kojarzy jedynie z gothicem 2 noc kruka dolina budowniczych pierwsze zadanie zdobyć z Jack'em mięso dla piratów a mięso to pochodziło od bagienych szczurów

a tak apropo zjadł bym coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...