Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (luksusowa) wodaa nie luksusowa wódka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) moze wóksusowa ludka ? :> 754 post is mine :P Edytowane 30 Maja 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 moze wóksusowa ludka ? :> 754 post is mine :P eeeejj to ja miałem być mistrzem 754 :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 eeeejj to ja miałem być mistrzem 754 :sad: Spoko masz jeszcze szanse na 939, 940. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Spoko masz jeszcze szanse na 939, 940. ;]narazie bliżej jest 775 B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ale dziś dziwny dzień nic robić mi się nie chce :-( Jakiś zmęczony jestem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 narazie bliżej jest 775 B) Ale to juz inny oboz. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ale to juz inny oboz. ;] Bo to obóz niebieski a grzesiu jest w zielonych B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Ale dziś dziwny dzień nic robić mi się nie chce :-( Jakiś zmęczony jestem ... Jak poszedłem spac o 9 rano do właśnie teraz wstałęm i tak jakoś dziwnie sie czuje :mur: Edytowane 30 Maja 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jak poszedłem spac o 9 rano do właśnie teraz wstałęm i tak jakoś dziwnie sie czuje :mur: Kupiles blaszaki dla mnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kupiles blaszaki dla mnie ? Nie było :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 wrocilem za firewalla... teraz 2 dni kurowania sie bo znowu mowic nie moge.. za to pisac sie jeszcze da ;) naszczescie pogoda nie glupia byla dzisiaj :) teskniliscie za mna?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Oczywiście ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) wrocilem za firewalla... teraz 2 dni kurowania sie bo znowu mowic nie moge.. za to pisac sie jeszcze da ;) naszczescie pogoda nie glupia byla dzisiaj :) teskniliscie za mna?:D Nie tęskniliśmy za tobą ;P Jak Ci się śmigało dziś na rowerku?? Edytowane 30 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Ale dobra kolacja mmmmm :D Buleczka slalatka rzodkieweczka,kopereczek,sereczek,herbatka i ......... <--- tu dobierz dowolny skladnik :) Nie ma takiej jadalnej rzeczy,ktora by nie pasowala :) A co do posta to 939 bedzie moj.Trzeba byla zalapac sie na post A :D Edytowane 30 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Bo to obóz niebieski a grzesiu jest w zielonych B)zieloni jak narazie górą :> Ale dobra kolacja mmmmm :D Buleczka slalatka rzodkieweczka,kopereczek,sereczek,herbatka i ......... <--- tu dobierz dowolny skladnik :) Nie ma takiej jadalnej rzeczy,ktora by nie pasowala :) A co do posta to 939 bedzie moj.Trzeba byla zalapac sie na post A :D a ja miałem kanapeczki z sałatą,pomidorem,ogórkiem,salami,serkiem a herbata sie robi ;p edit: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chyba topic ku chwale testowego się robi ;> Edytowane 30 Maja 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Oby tak dalej ! Tego nam było trzeba ! Troche LUZU ! :D Ja jadlem kanapki z szynką, chlebem razowym i pomidorem + herbatka :D @ Mój pokój ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Musze mame namówic żeby Pange częściej piekła na obiad. A paluszki sa feeee źle mi sie kojarza. Kiedys jak byłem mały i poszłem z dziadkiem i kuzynem do kina i "kazaliśmy" dziadkowi kupic paluszki. Ten poszedł i kupił. Daje nam do reki a że ciemno było to ja ugryzłem. To były paluszki ale rybne. Niedobre. :lol2: :lol2: Ale sie usmiialem HAHAHHA!!! Patrzac na wasze posty z godzinny na godzine coraz wiecej stro w topicu. Tylko osla laczka "zyje:!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 faktycznie niezłe tempo przyrostu stron w tym temacie :D Żeby nie było że nie na temat pisze: Właśnie pochłonołem kanapeczki z sałatka, szynka i ogórkiem, wypiłem miętową herbatke i siadam do książek - wosu trzeba się nauczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Może moderacja i administracja pozwolą jednemu takiemu luźnemu offtopicowemu topicowi żyć?? Chociaż jak mamy robić najdłuższy wątek świata to trzeba się zabrać do roboty bo na IDG już 1907 stron mają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jak Ci się śmigało dziś na rowerku?? ogolnie git.. pare dni teraz mialem przerwy od jazdy to domyslam sie ze jutro ramiona beda mnie bolaly od skakania :) ten katar mnie dobija... ledwo oddycham Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Może moderacja i administracja pozwolą jednemu takiemu luźnemu offtopicowemu topicowi żyć?? Chociaż jak mamy robić najdłuższy wątek świata to trzeba się zabrać do roboty bo na IDG już 1907 stron mają :D w takim tępie to spokojnie do końca roku tyle będzie nawet wcześniej :) widze, że polujecie na 775 :P Edytowane 30 Maja 2006 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) w takim tępie to spokojnie do końca roku tyle będzie nawet wcześniej :) widze, że polujecie na 775 :P Ja upolowałem :) :D chociaż wole zielonych :) Edytowane 30 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) wrocilem :D ruski zaliczony :D nawet sobie malego wloskiego loda kupilem ;] bylem w biedronie i kupilem sobie sporo dobrych rzeczy, a teraz jem schabowego z ryzem ;] i pyszna salatka na deser jogurt i cos slodkiego masarz by mi sie przydal , ide do jakies dobrej kolezanki na chwile relaksu :D , potem kawa z mlekiem i o 22 00 zaczynam algorytmy Edytowane 30 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 masarz by mi sie przydal , ide do jakies dobrej kolezanki na chwile relaksu :D , potem kawa z mlekiem i o 22 00 zaczynam algorytmy zle ;) teraz zaczynaj algorytmy a na masaz do kolezanki na 22 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kupiles blaszaki dla mnie ? Jutro nad ranem znowu jade powiedz jakiego koloru to ci kupie? B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jutro nad ranem znowu jade powiedz jakiego koloru to ci kupie? B) Gola blacha, ja juz sobie pomaluje olejna. ;] A wodku ili cigarety skolko ? ;] Kampakdiski z igrami tozje ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 780 .. moze kolejny socket bedzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) A mi drukarka pada, word pada i tylko reszta kompa żyje... Jak pech to pech, może ktoś pomoże?? :P EDIT: Mam strone ;] Edytowane 30 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A mi drukarka pada, word pada i tylko reszta kompa żyje... Jak pech to pech, może ktoś pomoże?? :PJa proponuje uzyc mlotka i przecinaka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...