Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 OK zpwnowalem pierwsza strone ;]]]]]] malo postow mam w temacie, nalezy mi sie! ;] Grzegorz - na modemie? Nie wierze. Należy sie pierwsza strona ;] Szybko skończyliśmy tamtą ;] Na modemie o ja pitole...Tak ale to tajemnica :lol: Ale jeszcze chwile tylko, niedługo stałka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Sprzedalem Grzesiowi taka oto loweczke, jest z niej dumny i zadowolony, model eko... :lol2: Edytowane 30 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to juz wiemy po co Gregoriemu byla lodowka ;]]]] Cicha woda? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Należy sie pierwsza strona ;] Szybko skończyliśmy tamtą ;] Tak ale to tajemnica :lol: Ale jeszcze chwile tylko, niedługo stałka ;] Ladnie ladnie dwa lata non stop na forum na modemie podziwiam Twoich rodzicow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kto mnie nauczy podkręcać mojego semprona?? Kto mi sprzeda katode niebieską?? A zawartość lodówki była wyśmienita :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Jeszcze sie nie zestarzałem i nie mam zamiaru odchodzić na emertyture :]Jeszcze ci sie znudzi pisanie tylu postow sam zobaczysz :lol: Edytowane 30 Maja 2006 przez Misiu15go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Grzechu_1990 "Już Cie lubie Może sie spotkamy na piwko i rowerek w wakacje ;]" bardzo chetnie :) za niecale 2 tyg wystawiaja mi oceny czyli zaczynaja sie moje wakacje :) "A mama wie że piłem w sylwka ;] " Poprostu umarlem ze smiechu jak to przeczytalem :lol: :lol: Antar1us "grzechu, neo_x, moze ustawka razem z -Caleb-'em u nas w Legionowie ? ;] Jutro o 10 zaczynamy posiedzenie Rady Ogolnego Opierdzielania ;]" Legionow? qrcze troche daleko :P to jak bede mial troszke wiecej czasu to wtedy na rowerku mozna podjechac :) ale nie jutro.... 2 dni siedze w domu bo musze sie doleczyc troche... Kas "Na jakim pifku uwazaj mam dowod ze piwo pijesz przedstawie go Twojej mamie......chyba ze mi pifko postawiesz to inaczej pogadamy i moge zapomniec o calej sytuacji " "Wez, bo Cie przeloze przez kolano i dam pare batow [;" Ty mi tu przestan straszyc dzieciaka :P :P :P sory ale nie chce mi sie bawic z cytatami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to juz wiemy po co Gregoriemu byla lodowka ;]]]] Cicha woda? :> Cicha wÓda miales na mysli [; Przyznaj sie ;] Grzesiek, cicho bo :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jeszcze ci sie znudzi pisanie tylu postow samo zobaczysz icon_lol.gifDopiero jak zaczne modować obudowe i wstawiać katody z wiatraczkami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Algorytmy to czysta erotyka ;)taa zmiast myslec o nauce bede myslal o algorytmie "całonocny masarz" i babki strzeli jutrzejszy kolos w czasie psiania tego posta przybylo 9 nowych Edytowane 30 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Grzechu nie IROX tylko JROX brrrrr :P Modem... masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 taa zmiast myslec o nauce bede myslal o algorytmie "całonocny masarz" i babki strzeli jutrzejszy kolosMasz o czym myslec fajna sprawa taki masaz B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Poprawione ;] Neo_X ja też za tydzień długopisem ale już wszystko pozaliczane to jedziemy do legionowa na piwo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 spadam...chyba sie uczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Właśnie dostałem takiego eska ,że normalnie telefon sie skrzywił ... (w końcu to Motorola "V") :D Jak sie robi ciepło to babom różne dziwactwa przychodzą do głowy .. ale żeby na słomie w stodole się ...? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) oho robi sie goraco ;) eh musze jednak juz isc bo sie masowanko opozni :D Edytowane 30 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 .. ale żeby na słomie w stodole się ...? :DNa slomie niewygodnie ;) Jakas masohistka przeciesz sloma w du** wchodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ... przeciesz sloma w du** wchodzi :) Skad wiesz ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Poprawione ;] Neo_X ja też za tydzień długopisem ale już wszystko pozaliczane to jedziemy do legionowa na piwo ;] ok ;) gg jest podane w mojej karcie ;) Dopiero jak zaczne modować obudowe i wstawiać katody z wiatraczkami ;]mi sie to juz znudzilo :P dlatego pisze tutaj :P zreszta zakanczam pisanie narazie tutaj bo zanim zdarze cos napisac to przybywa 20 postow :P :P :P Edytowane 30 Maja 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kas na Pierwszego Postfuckera IV RP :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Skad wiesz ? :lol2:Sprawdzilem :wink: Kas na Pierwszego Postfuckera IV RP :lol2: Antar1us na drugiego :) Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Mam to samo, zanim dodam posta to nagle pojawia się 10 przedemną :P Skad wiesz ? :lol2: Jak to skąd?... ;) Boszszzze znowu zanim napisałem to już odpowiedzieli... Popieram propozycje Antar1us'a :P Edytowane 30 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Skad wiesz ? :lol2: To chyba nigdy nie byłes na słomie jakos w dupe nie weszła ... :P :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) To chyba nigdy nie byłes na słomie jakos w dupe nie weszła ... :P :EA mi kurcze weszla :unsure: Popieram propozycje Antar1us'a :PPierwszy temat na oslej w ktorym sie udzielam i juz taka nominacja...dzieki chlopaki ;) Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Żeby konkurować musiałbym chyba cały czas na forum siedzieć... a nie siedziesz?? na STOS Z NIM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kurde, na rybach raz nie wzialem papieru toaletowego i... a skonczcie gadac juz o tej slomie! :D ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kurde, na rybach raz nie wzialem papieru toaletowego i... ;] o nie! biedne rybki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kurde, na rybach raz nie wzialem papieru toaletowego i... a skonczcie gadac juz o tej slomie! :D ;] Myslalem, ze rybami sie wycierales. Ryby trzeba glaskac. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Kurde, na rybach raz nie wzialem papieru toaletowego i... a skonczcie gadac juz o tej slomie! :D ;]Liscmi a nie sloma mogles ;) Mi sie kiedys w gorach zachcialo a tam same choinki :lol: Site owner B) Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 o nie! biedne rybki :(biedne biedne :( powiedz nam gdzie to było to będziemy omijać zmutowane rybki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...