Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hmm u mnie na brodnie w warszawie w parku telbim podobno rozkladaja na dzisiejszy mecz :) ale taki wielki ze pierwsza moja mysla bylo ze jakis koncert bedzie :P bo takie to wielkie.. trze jachac na rowerku i to obadac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a ja już w domciu. na rowerku pojeździłem, żubra wypiłem i cały się usyfiłem :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) lol.. tam nawet browarka nie ma o_O to po co tam ten telebim? o_O edit: dobra.. trzeba zara po jakies browary wyskoczyc by sie nawalic jak przegramy ten mecz :P Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 byla w tym temacie mowa o psach wiec zapytam: Czy oglądał ktoś teledysk Nelly Furtado - Maneator i wie jakiej rasy jest ten pies w tym teledysku?? Chcialbym takiego miec :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 eee yyyyy gdzie sie wszyscy podziali ? wicha pusta , gg puste - wszycy przezd tv siedza ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dobra.. ja ide po browar :P zapewne mecz przezyje na czacie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ZIBI_PL mecz Niemcy - Kostaryka był świetny :D 4:2 , szkoda że Niemcy wygrali, ale takie ładne bramki.... A za 45 min POLSKA.... POLSKA... !! Nom [; i do kumpla ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 nu jak na mecz otwarcia to trochę się posypało brameczek :-P a i spotkanie było niczego sobie w por. do tego 4 lata temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 e tam mecz Francja - Senegal też był ciekawy, bramek mniej ale.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a nawiązując do francji to szkoda że napastnik złamał nogę :cry: było by ciekawiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie macie już o czym gadać? :P Pfff rozumie że jeszcze o piwie piszecie, ale o piłce?... :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie macie już o czym gadać? :P Pfff rozumie że jeszcze o piwie piszecie, ale o piłce?... :P :lol: Racja od tego jest odrębny topic (zresztą też o piłce i aktualnie o piwie tam się pisze) Tutaj te zagadnienia stanowią OT. Tu piszemy o nudzie!! Ciekawe czy będzie na temat pisanie po meczu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 wlasnie stwierdzam ze sie nudze ;] i to baaardzo. siedze sam w domu, muza gra glosno, robi mi sie render w 3dmaxie i niema co robic. Wszystkich z gg wywialo, pogoda do [gluteus maximus] no normalnie na cmentarzu jest weselej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ale żeby być na bierząco przegrywamy 1 do 0 he-he ja to wiedziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Przegrywamy 1 do 0 :( Wyrzut z autu, główka, główka, gol :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 mowilem ze przegramy..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) mowilem ze przegramy.....ja nie mówię ja to wiem!! :lol2: EDIT: już 2 do 0 Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) no... to by bylo na tyle z naszych mistrzostw k@#$a ... znowu jelen w slupek trafil.. ja p@#$%^&e... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ekwador miał DOPING !!! Za Polską bramką wisiały banany !!! Żałoba narodowa ... znowu Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 na tym nasza tegoroczna gra sie konczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jeleń i Brożek powinni być w podstawowym składzie - mieli dziś najlepsze akcje Nie było spalonego, powinni nam zaliczyć tą bramke Sędzia kalosz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Sędzia kalosz! Oj tak sedzia był jakiś dziwny :blink: Tak jakby kibicował Ekwadorowi :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Pewnie dostał od Ekwadoru worek ryżu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Macie swoj meczyk kotki hahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 brawo dla Ekwadoru ro#%$@li nas jak chcieli.... miała byc impreza do rana, a tu nawet 24 nie ma i w domu już jestem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie ten tamat ale co tam :| Polska powinna zacząć od nauki dokładnych podawań i zsynchronizowaniu lini obrony i zgraniu ataku. Ogólnie to nudno troche, ale jutro mam bibe to będzie spoko. A Wy sobotka jakieś impry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jelen powinien grac w podstawowym skaldzie juz na poczatku... przeciez tyle akcji mial.. 2 slupki.... no i ten spalony ktorego nie bylo... ale to jutro troche wczensiej... powinno byc ze 3:2.. ale po co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Rada jest taka, wykupić kilku murzynów i niech grają za naszych. Już to widzę jak reprezentacja Polski (w tym z ośmiu asfaltów) śpiewa " Jeszcze Polska nie zginęła ... " :D Idę spać, może przyśni mi się coś miłego. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja mam lepsza,zapomniec o tym wziac zimne piwko i obejrzec dobry filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja mam lepsza,zapomniec o tym wziac zimne piwko i obejrzec dobry filmik Chyba sześciopak ! Za oknem leje jak stara kobyła. Jutro musze do budy zaiwaniać, kurde :/ a ja zasnąc nie mogę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...