Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Straszna parówa, nie idzie wytrzymać ! Byłem dzisiaj w sklepie zobaczyć po ile stoją wentylatory podłogowe. Jak koleś rzucił cenę 100 zeta za jakies ultra ścierwo to wymiękłem. Mam ich w jelicie grubym, kupuje z allegro za tyle samo TO. i do tego z pilotem bezprzewodowym :)

Ceikawe czy da się tym kompa schłodzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też chmurka ładna nadeszła, teraz już na pewno będzie lało.

P.S. Właśnie wróciłem z rowera ;-) Znajomi mnie wyciągnęli i jeździłem przez całe południe (coś z 70km po Pogórzu Dynowskim) - plecy i ramiona nie moje ;-) skwarek był ładny :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis w nocy pisalem, ze juz grzmi i sie lyska, ale niestety burza mnie ominela, dzis do poludnia nawiedzila mnie ogromna czarna chmurka, ktora w ostatniej chwyli skrecila i jak deszczu nie ma tak nie ma....

A moj proc sie wscieka bo chce chlodu..... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oohh.. a ja czuje sie taki czysciutki i umyty po tym deszczu co mnie zlapal jak na rowerku bylem... zdjal bym z siebie te mokre ciuchy ale jest mi w nich tak dobrze ze jeszcze sobie w nich pochodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oohh.. a ja czuje sie taki czysciutki i umyty po tym deszczu co mnie zlapal jak na rowerku bylem... zdjal bym z siebie te mokre ciuchy ale jest mi w nich tak dobrze ze jeszcze sobie w nich pochodze...

Mnie też dorwał, jak wracałem z zakończenia ze starej budy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upał nie upał ale poczta niech się nie obija :-|

Czekam na 7600 od Niemca, telefon, chłodniczke i króćce a żadna z paczek nadal nie dotarła :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie padało kilkanascie minut, ale już sucho i znów parówa :blink: ale nic to sprzedalem podreczniki i zamowilem katody i wentyle i jestem elo bede mial zajecie na kilka pierwszych chwil wakacji. Jeszcze podjąlem decyzje, że będę czesciej pisał na forum bo czytam juz ze 2lata i sie nie moge zebrac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upał nie upał ale poczta niech się nie obija :-|

Czekam na 7600 od Niemca, telefon, chłodniczke i króćce a żadna z paczek nadal nie dotarła :unsure:

na poczcie powini na lato jakiś ludzi z afryki zatrudnić, to by se pobiegali, bo zimnno by im było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pewnie, że mam :-P wlasnie wpierdzielam zmiksowane z jogurtem naturalnym i pokruszonym lodem - dobry chłodnik. Ale na handel to nie bardzo :lol:

A kto mówi o handlu ;) dasz mi troche i będzie good :lol2: ;)

Maciag Do niego masz bliżej, jedż do niego, a nie do mnie :P :lol2:

Wole do Ciebie :P ;) A Ty mnie nie chcesz :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

yyy ludzie a jak plany na Jana?? :D

U mnie bedzie ciekawie, na plazy z browarkiem i ćwiarteczką grama, wiecie czego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyy ludzie a jak plany na Jana?? :D

U mnie bedzie ciekawie, na plazy z browarkiem i ćwiarteczką grama, wiecie czego :D

Chłopie nie masz co robić tylko palić to świństwo... :-| Ja już z Wami normalnie nie moge... Narkotyki to najgorsze świństwo jakie możebyć. Tak się zaczeło z moją koleżanką aż w końcu trafiła na odwyk bo zaczeła sięgać już po kokaine... OPANUJCIE SIĘ!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciag Jeżeli Ci tak zależy to cię przyjme z przyjemnością :E ;)

Jutro zakończenie, także będzie imprezka do póżnych godzin nocnych lub wczesnych godzin porannych :D ;)

Jak co roku ;)

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sie skapnelem ze musze isc jutro po swiadectwo xD trzeba wyszukac biala koszule i anzug...

nieee.... ja rano znajde jakas biala koszulke.. wale to.. nie zakladam garniaka.. za goraco...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajno masz ja chodze do szkolu mundurowej xD i w czasie roku szkolnego trzeba chodzic w marynarkach z emblematem szkoly, ale jest pelne zachmurzenie i kolo 24*C wiec niebedize tak zle (lagodny wiaterek wieje) wiec nie beidzie tak zle :]

Edit: moja 111 strona ;]

Edytowane przez Gucio89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skasuje poprzedniego posta i będzie moja :E :lol2:

No może i jakiś luz jest, ale nawet jak bym miał się ubierać bardziej oficjalnie to i tak przyjde ubrany "po swojemu" ;)

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...