Gucio89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ja własnie skończylem czyscić oczko wodne xD Edytowane 2 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No dobra, niech wam bedzie ze UT jest lepszy od Q3 ;) zagralbym w UT ale niemam tego, dlatego proponowalem Q3, myslalem ze znajda sie chetni na partyjke :). To jak bedzie, zagramy jeszcze dzisiaj?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Jak ktos chce pograc w cos to piszcie w tematach o danej grze a nie w tej kopalni spamerstwa ,ktorej jeszcze nikt nie zamknal ;) Ja napisalem ze zagram w Q3 ,ktore dla mnie jest lepsze od jakiegos tam UT gdzie moze z raz w zyciu gralem ,ale na PR 1.32 i ew OSP 1.31. Ktos musi postawic serwer z dobrym laczem i nie ma problemu. Chyba ze lubicie trafiac z raila z pingiem 200 ;) Edytowane 2 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja osobiscie bardziej lubie ut niz q3, ale gdybym mial q3 na hdd to chetnie bym z Wami dzisiaj pogiercowal. Natomiast kultowy UT mam na plytce i z checia pogram po tej 23. To jak bedzie? umawiamy sie na UT na 23 ?? ile jest chetnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja osobiscie bardziej lubie ut niz q3, ale gdybym mial q3 na hdd to chetnie bym z Wami dzisiaj pogiercowal. Natomiast kultowy UT mam na plytce i z checia pogram po tej 23. To jak bedzie? umawiamy sie na UT na 23 ?? ile jest chetnych? Chętny to ja jestem, ale nic nie obiecuje, wszystko zależy od pingów na moim "wypaśnym" łączu. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Eno -=KAX=- we dwoch to nie ma co grac. Wiecej chetnych prosze ;) ----------- Mam takie pytanko, jest tu w naszych kregach jakis maniak Nikity (serial) procz mnie oczywiscie? Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 O łaczu mowa, a łącze tu. Właśnie jak czytałem co napisałeś -=KAX=- to mi się neo wywaliła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ja jakies 5 min temu mialem fajne cos..slucham muzy (foobar) i czekam az sie scaignie film przyrodniczy a tu hu... monitor mi gasnie a muza dalej gra :mur: no i palcowka (reset kompa) znow czekania na 20 min Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 devil- juz sciagam PR 1.32. moze cos z tego bedzie, ale niewiem czy stworze serwer, moje neo256 wystarczy?? ;) ........ale wtedy bedziemy mogli chyba zagrac na tym serwerze ktory podalem, no nie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A ja tak sobie spama walnę, bo coś cicho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ten serwer 62.75.185.14 nie stoi na PR 1.32, zmien to kolego bo nikt nie moze pograc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No bo zaczeli gadać o grach po sieci i popsuli atmosfere :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A ja tak sobie spama walnę, bo coś cicho. Też walne spama, :D Właśnie wróciłem z działeczki. ;) Edytowane 2 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 sesq- jak juz pisalem na tym serwerze kiedys gralem, ale ja go nie stworzylem. Teraz mam PR 1.32 i stworzylem serwer z ustawieniem na dedicated:internet wiec powinno byc ok. Jezeli macie problemy to sami stworzcie serwer, chetnie sie dolacze :) . Adres mojego serwera: 192.168.1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Co tu tak cicho ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Wlanie tez mnie to dziwi :blink: wszyscy sie ulotnili, nikt widocznie niechce pograc w Q3 :wink: . Tez ide spac, nara wszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Naprawdę ciszaaaa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Dobry wieczor spamerzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Powiem wam cos...zglolilem moja brode i wasy..smiesznie wygladam :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Heh , ja wlasnie mialem sobie zapuszczac , ale musze poszukac sobie szkoly , wiec nie moge wygladac jak buszmen, bo by mnie nigdzie nie przyjeli :P ... a teraz sobie obejrze Supernatural :D Edytowane 2 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Mam do was pytanie! :P Widzieliście te korki Nike w których grał Ronaldo na tych MŚ? Te żółto zielone? Ktoś wie jaki to model? Czy one są gdzieś w sprzedazy?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Odpaliłem UT i pingi całkiem przyjemne ok 100, ale jakiś bug mam postać zachowuje się nie raz tak jakby ping był powyżej 1000 (cały czas jest ok100) postać idzie jakby krok do tyłu i krok do przodu. Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 no w brazylii.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Powiem wam cos...zglolilem moja brode i wasy..smiesznie wygladam :lol2:Daj zdjecie :lol2:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 tzn. chodzi mi o to czy w Polsce mozna kupić? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 sesq- jak juz pisalem na tym serwerze kiedys gralem, ale ja go nie stworzylem. Teraz mam PR 1.32 i stworzylem serwer z ustawieniem na dedicated:internet wiec powinno byc ok. Jezeli macie problemy to sami stworzcie serwer, chetnie sie dolacze :) . Adres mojego serwera: 192.168.1.2 ;] Mam do was pytanie! :P Widzieliście te korki Nike w których grał Ronaldo na tych MŚ? Te żółto zielone? Ktoś wie jaki to model? Czy one są gdzieś w sprzedazy?? :P Wiem o które Ci chodzi, widziałem je w Athlete's Foot - sprawdź może masz ten sklep w swoim mieście, powinny być (swoją drogą kozak promocję mają kup 1 rzecz np. buty za 299 zł a drugą pare np. za 199 kup o 50 % taniej ;]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Wiecie co się stało z Sikorem ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Wiecie co się stało z Sikorem ? ;] Pisał, że się wybiera na imprezę, ale nie napisał, kiedy ma zamiar wrócić. ;) Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Wiem o które Ci chodzi, widziałem je w Athlete's Foot - sprawdź może masz ten sklep w swoim mieście, powinny być (swoją drogą kozak promocję mają kup 1 rzecz np. buty za 299 zł a drugą pare np. za 199 kup o 50 % taniej ;]) eeee... to muszę się rozejrzeć ;] thx :) Edytowane 2 Lipca 2006 przez palantunio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Moze cos mu sie stalo? Powinnismy sie jakos zorientowac w sytuacji, On sie tak o nas troszczy w tym watku a my nic. Nie mozna tak ;) -=KAX=- no gramy w koncu w tego UT ?? mam instalowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...