TeQuila SunRise Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mam klawiaturke Logitech UltraX. Duze pracuje przy kompie, przez to ze duzo pracuje przy kompie, czesto jem przy kompie, czego efektem sa posklejane klawisze i zacinajace sie przez paprochy pod klawiszami, a ze duzo pracuje przy kompie (mowilem to juz ? :P) klawa musi chodzic lekko i komfortowo. Stad pomysł zeby ja umyc. Wrzuce do cieplej wody, przeplukam i odstawie tak na caly dzien zeby dobrze wyschła. Nie ma tam zadnych mechanicznych elektron. elementow wiec chyba nic sie nie stanie ? Robił juz tak ktos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ja robiłem , i nic nie było , pod warunkiem że wyjełeś elektronikę , a klawisze i wszystko ładnie wysusysz po tym zabiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ale przeca Logi UltraX Flat jest wodoszczelny... Kumepl juz swojego UltraXa kilka razy dawal pod prysznic, pozniej wydmuchal z pod klawiszy troche wody, przelecial szmatka po klawiszach, podlaczal i to wszystko :) ja swojej bede musial zrobic prysznic, bo tez sie w niej troche tego badziewia pozbieralo... ale jakos nie chce mi sie jej odpinac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Log UltraX jest wodoszczelny - pod kran ją :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Log UltraX jest wodoszczelny - pod kran ją :wink: Pierd..., jak to wodoszczelny :D Powaznie ? wow, nie wiedzialem. thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 bylo ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153375&st=0 Osobiscie ultraX'a myje pod prysznicem - goraca woda. Po wyplukaniu calego syfu, wytrzepuje wode, przecieram recznikiem i podlaczam. Cala operacja to jakies 5 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...