grubens Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam, oczekuje propozycji odnośnie procesora, płyty głównej s939 z AGP, ramu i zasilacza do 1100PLN. Dysk (maxtor 200gb) i karte graficzną (Gigabyte r9550) wezme ze starego kompa niestety na razie nie mam kasy na wymiane karty graf. Dziekuje i pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 - Asrock Dual SataII - 220zl - Athlon 3000+ Venice - 420zl - 2x 512Mb Patriot KH - 320zl - Modecom MC-350ATX 2.0 PFC - 110zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) To co podał fisher jest OK tylko ja bym brał lepsza zasiłke :wink: . Ja mam fortrona 350W z allegro i full stabilność. Przyda się jak później zmienisz grafe na PCI-E Edytowane 31 Maja 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wez Modecom 350/400GTF :D lub fortona 350w z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wez Modecom 350/400GTF :D lub fortona 350w z allegroNie do nowych kompów potrzebujęcych mocnego 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubens Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 wielkie dzięki, bardzo mi pomogliście pozdrooooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 procka kupisz taniej tak ze 30 zeta wiec bedziesz mial troche kasy wiecej na zasilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ale do takiego zestawu styknie ModeCom nie wiem co od niego chcecie, jeżeli nie będzie ostro kręcił to wystarczy Ja mam fortrona 350W z allegro i full stabilność. Przyda się jak później zmienisz grafe na PCI-E A co fortron to może lepszy?? przecierz to prawie to samo, z lekkim wskazaniem na ModeComa :wink: mam ten zasilacz tyle że GTF i jest naprawde dobry wszystko full stable Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A co fortron to może lepszy?? przecierz to prawie to samo, z lekkim wskazaniem na ModeComa :wink: Fajnie... ja na FSP350w odpalalem a64 @ 3ghz (1.8v) + 2x7800... linia 12v miala ~12.02v w stresie Odpaliłbys to na MC :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A co fortron to może lepszy?? przecierz to prawie to samo, z lekkim wskazaniem na ModeComa :wink: mam ten zasilacz tyle że GTF i jest naprawde dobry wszystko full stableNie ma to jak porady wychowanych na KŚE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 KŚE=Klub Ślepych Entuzjastów????? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...