paczka01 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 specyfikacja tego laptopika: T2300 1.66GHZ 1024MB/100GB DVD+/-RW 56K/10-100 WLAN 15.4 INCH TFT http://www.directdial.com/ca/shop/item/LX%2EAA705%2E104.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAthory Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 specyfikacja tego laptopika: T2300 1.66GHZ 1024MB/100GB DVD+/-RW 56K/10-100 WLAN 15.4 INCH TFT http://www.directdial.com/ca/shop/item/LX%2EAA705%2E104.html Może nie na temat, ale taka mała rada - nigdy nie kupuj acer'a . Miałem problemy z laptopem za 4,5 tys. bo po 2h zepsuł mi sie dvd-rw, ludzie narzekaja na produkty tej firmy. Pomimo,że laptopy te maja bardzo dobre parametry techniczne nie warto ryzykować. Wszystko zależy od modelu jaki ci sie trafi, czy bedzie dobry, czy raczej nie. Podobno te laptopy mają 40 % awaryjności więc wybór zakupu pozostawiam tobie. Ja oddałem swojego pechowego acer'a, wyminiłem go na toshibe i nie żałuje decyzji. pdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Może nie na temat, ale taka mała rada - nigdy nie kupuj acer'a . Miałem problemy z laptopem za 4,5 tys. bo po 2h zepsuł mi sie dvd-rw, ludzie narzekaja na produkty tej firmy. Pomimo,że laptopy te maja bardzo dobre parametry techniczne nie warto ryzykować. Wszystko zależy od modelu jaki ci sie trafi, czy bedzie dobry, czy raczej nie. Podobno te laptopy mają 40 % awaryjności więc wybór zakupu pozostawiam tobie. Ja oddałem swojego pechowego acer'a, wyminiłem go na toshibe i nie żałuje decyzji. pdr Hehe, 40 % awaryjność, dobre. Wtedy acer by zbankrutował... Zastanów się co piszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Acer ma dobrą konfigurację ale lepiej się trzymać od nich z daleka.Często się psują i są problemy z serwisem.Gorsze od nich jest chyba tylko CA.Ja bym nie ryzykował tylko kupił coś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Hehe, 40 % awaryjność, dobre. Wtedy acer by zbankrutował... Zastanów się co piszesz. To ty lepiej poczytaj kilak topiców to się dowiesz :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Hehe, 40 % awaryjność, dobre. Wtedy acer by zbankrutował... Zastanów się co piszesz. Ile osob jeszcze musi powiedziec ze acer ma 40% awaryjnosci zeby znowu nie bylo takich tekstow ? Acerowi dobrej przyszlosci nie wroze ... az dziwne ze jeszcze nie padl. ps.Ty sie lepiej zastanow co piszesz :lol: Edytowane 6 Czerwca 2006 przez baxxxio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 specyfikacja tego laptopika: T2300 1.66GHZ 1024MB/100GB DVD+/-RW 56K/10-100 WLAN 15.4 INCH TFT http://www.directdial.com/ca/shop/item/LX%2EAA705%2E104.html Laptop jest calkiem do rzeczy, ale (...). Kolega sobie taki kupil i nie zaluje. Byc moze problem tkwi w traktowaniu nas po macoszemu. Moj acer byl kupiony w Belgii i poza AZERTY nic mu nie dolega. Lakier sie trzyma, nie ma zadnych rys, literki na klawiszach nie zlaza. Z tego co widze, to kolejek ze zwrotami nie ma, a z tym to sie tutaj do sklepu biega, raczej nie do serwisu. Ryzyko jednak zawsze jakies jest. Poszukaj Asusa. Za taka kase mozna miec niezla maszyne i swiety spokoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Laptop jest calkiem do rzeczy, ale (...). Kolega sobie taki kupil i nie zaluje. Byc moze problem tkwi w traktowaniu nas po macoszemu. Moj acer byl kupiony w Belgii i poza AZERTY nic mu nie dolega. Lakier sie trzyma, nie ma zadnych rys, literki na klawiszach nie zlaza. Z tego co widze, to kolejek ze zwrotami nie ma, a z tym to sie tutaj do sklepu biega, raczej nie do serwisu. Ryzyko jednak zawsze jakies jest. Poszukaj Asusa. Za taka kase mozna miec niezla maszyne i swiety spokoj. Myślisz, że Acer mógłby dawać słabiej wykonane modele na nasz rynek, a odpicowane do "lepszych" krajów?! Ja kupiłem swój model w UK, był to wówczas HighEnd'owy model Acera. I co? Farba schodzi jakby się rozpuszczała od wody, dotkniesz go koniuszkiem palca to skrzypi jak 100letnie drzwi od szafy. Jednym słowem BUBEL! Wiem, że kusi cena, ale nie warto!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAthory Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Hehe, 40 % awaryjność, dobre. Wtedy acer by zbankrutował... Zastanów się co piszesz. Pewnie jestes szczęśliwym posiadaczem acer'a i znajdujesz się wśród wielu fuksiarzy posiadających sprawnego acera'a; ja takiego szczęścia nie miałem - wiec sie od... , wiem co pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dobra koniec z tym tematem, nie dosc ze to sie nadaje bardziej do dzialu Co Kupic to na dodatek przerodzil sie w temat jaki to Acer jest do pupy a od tego jest juz inny watek, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...