Skocz do zawartości
paczka01

Prosze O Opinie Na Temat Acer Aspire As5672wlmi

Rekomendowane odpowiedzi

specyfikacja tego laptopika:

T2300 1.66GHZ 1024MB/100GB DVD+/-RW 56K/10-100 WLAN 15.4 INCH TFT

http://www.directdial.com/ca/shop/item/LX%2EAA705%2E104.html

Może nie na temat, ale taka mała rada - nigdy nie kupuj acer'a . Miałem problemy z laptopem za 4,5 tys. bo po 2h zepsuł mi sie dvd-rw, ludzie narzekaja na produkty tej firmy. Pomimo,że laptopy te maja bardzo dobre parametry techniczne nie warto ryzykować. Wszystko zależy od modelu jaki ci sie trafi, czy bedzie dobry, czy raczej nie. Podobno te laptopy mają 40 % awaryjności więc wybór zakupu pozostawiam tobie. Ja oddałem swojego pechowego acer'a, wyminiłem go na toshibe i nie żałuje decyzji.

pdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie na temat, ale taka mała rada - nigdy nie kupuj acer'a . Miałem problemy z laptopem za 4,5 tys. bo po 2h zepsuł mi sie dvd-rw, ludzie narzekaja na produkty tej firmy. Pomimo,że laptopy te maja bardzo dobre parametry techniczne nie warto ryzykować. Wszystko zależy od modelu jaki ci sie trafi, czy bedzie dobry, czy raczej nie. Podobno te laptopy mają 40 % awaryjności więc wybór zakupu pozostawiam tobie. Ja oddałem swojego pechowego acer'a, wyminiłem go na toshibe i nie żałuje decyzji.

pdr

Hehe, 40 % awaryjność, dobre. Wtedy acer by zbankrutował... Zastanów się co piszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, 40 % awaryjność, dobre. Wtedy acer by zbankrutował... Zastanów się co piszesz.

Ile osob jeszcze musi powiedziec ze acer ma 40% awaryjnosci zeby znowu nie bylo takich tekstow ?

Acerowi dobrej przyszlosci nie wroze ... az dziwne ze jeszcze nie padl.

ps.Ty sie lepiej zastanow co piszesz :lol:

Edytowane przez baxxxio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

specyfikacja tego laptopika:

T2300 1.66GHZ 1024MB/100GB DVD+/-RW 56K/10-100 WLAN 15.4 INCH TFT

http://www.directdial.com/ca/shop/item/LX%2EAA705%2E104.html

Laptop jest calkiem do rzeczy, ale (...). Kolega sobie taki kupil i nie zaluje. Byc moze problem tkwi w traktowaniu nas po macoszemu. Moj acer byl kupiony w Belgii i poza AZERTY nic mu nie dolega. Lakier sie trzyma, nie ma zadnych rys, literki na klawiszach nie zlaza. Z tego co widze, to kolejek ze zwrotami nie ma, a z tym to sie tutaj do sklepu biega, raczej nie do serwisu.

Ryzyko jednak zawsze jakies jest. Poszukaj Asusa. Za taka kase mozna miec niezla maszyne i swiety spokoj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptop jest calkiem do rzeczy, ale (...). Kolega sobie taki kupil i nie zaluje. Byc moze problem tkwi w traktowaniu nas po macoszemu. Moj acer byl kupiony w Belgii i poza AZERTY nic mu nie dolega. Lakier sie trzyma, nie ma zadnych rys, literki na klawiszach nie zlaza. Z tego co widze, to kolejek ze zwrotami nie ma, a z tym to sie tutaj do sklepu biega, raczej nie do serwisu.

Ryzyko jednak zawsze jakies jest. Poszukaj Asusa. Za taka kase mozna miec niezla maszyne i swiety spokoj.

Myślisz, że Acer mógłby dawać słabiej wykonane modele na nasz rynek, a odpicowane do "lepszych" krajów?! Ja kupiłem swój model w UK, był to wówczas HighEnd'owy model Acera. I co? Farba schodzi jakby się rozpuszczała od wody, dotkniesz go koniuszkiem palca to skrzypi jak 100letnie drzwi od szafy. Jednym słowem BUBEL!

Wiem, że kusi cena, ale nie warto!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie jestes szczęśliwym posiadaczem acer'a i znajdujesz się wśród wielu fuksiarzy posiadających sprawnego acera'a; ja takiego szczęścia nie miałem - wiec sie od... , wiem co pisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...