lookout Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Powiem wam ze powalila mnie pracowitosc tego goscia. HOMEPAGE PS: Jak bylo to sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ja pierdziele ale to jest zrobione:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ale motyw, osobiscie to chyba bym go nie pomalowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bman Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ciekawe czy jezdzi i ile ma pod maska 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ale motyw, osobiscie to chyba bym go nie pomalowal...Dokladnie, ja tez bym zostawil przezroczysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ożesztywmorde 8O Update: Na górze strony widnieje taki napis: "The GTRPC was stolen on the 19th of April, 2002 in a house break-in. Please contact me if you have any information." Chyba bym się popłakał z żałości jakby mi ktoś takie cudo buchnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona <span style="color:red;">[ciach!]</span> ale wypas 8O 8O 8O 8O heh podobaja mi sie te <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Przydałaby się otwierana maska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 A pod maską Athlonek Xp :lol: w bagażniku radeon 9700pro na tylnym siedzeniu dysk i pamięci, ogóleni wypas :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja tam wole mojego big towera, przynajmiej ma wiecej zastosowań, takich jak stojak, półka, centrale ogrzewanie:-), filtr powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 musialem to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jeszcze raz zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Niezle, niezle. To tez :D http://www.coolcasegallery.net/ccg/images/00646/1 http://www.coolcasegallery.net/ccg/images/00646/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetFly Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 JA TEZ TAK CHCE!!! Kto mi to zrobi za hmmm, 1zł? :D A tak powaznie, to gosciu ma cierpliwosc i pomyslowosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ciekawe ile idze na maksa :lol: (oczywiscie w 3dmarku :wink: ) ale naprawde robi pjorunujace wrazenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ciekawe ile idze na maksa :lol: (oczywiscie w 3dmarku :wink: ) ale naprawde robi pjorunujace wrazenie :D W 3dmarku to z 300 km/h spokojnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mega odjazd. Jakby zrobic cos takiego w karoserii rdzewiejacego Poldka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 to jest mod 8O zadymiste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 8O 8O 8O Ciekawe ile coś takiego go kosztowało ,pewnie więcej czasu niż kasy ale jakby nie patrzyć to cierpliwość trzeba mieć. Swoją drogą ciekawe co było podstawą do tej obudowy jakiś model? Czy to wogóle można kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja chce syrenkę albo warszawę :) to byłby odjazd tyle ze pewnie ni ma gotowych modeli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :arrow: full wypas bryczka. naprawde fajnie sie prezentuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ZAJEBISTA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 8O 8O 8O Ciekawe ile coś takiego go kosztowało ,pewnie więcej czasu niż kasy ale jakby nie patrzyć to cierpliwość trzeba mieć. Swoją drogą ciekawe co było podstawą do tej obudowy jakiś model? Czy to wogóle można kupić? Na moje to są gotowe obudowy do modeli RC identycznie wyglądają tylko amortyzatory i podstawka pod mały silniczek spalinowy jest wyciachana. Kupuje się coś takiego za ok 750 d0 1500 zł (rozmiar kolor i wszystko sięzgadza jestem prawie pewien ze to to.. ) potem reszte RC za kolejne 750 zł i paredziesiąt innych części i oczywiście silnik . Jednym słowem dorga zabawka ale żeby to na kompa wykożystać :? Po kupieniu takie zestawu (na zamówienie w większych sklepach modelarskich ) to wcale nie było by takie czasochłonne tam kompa upchnąć . A jeżeli sam się o coś takiego pokusił to wybrał bym karoserię (plexoserię ) od Big Foota :twisted: albo czegoś bardzo podobnego do Jeep'ow z 3d marka pomalować na czerwono :lol: I jak by wszystko dać po Blutufa :wink: (tylko nie wiem jak wideo ) to moglo by jeździć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 I do tego jeszcze latać jak SR-71... Jasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 kurde niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 wypas "buda" (czytaj fura :)) zaniedlugo kompy beda wkladali do modeli samolotów hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ciekawe ile h oni takie cos robili ?! Ale normalnie chyba kompy to dla nich kobiety :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Full wypas :)...ale i tak wole zwykle case'y :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 szkoda samochodziku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 No do tego gotowego modelu to on to nieźle upchał, chylę czoła, panowie czapki z głów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...