krogoth111 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Musi być na AGP i DDR tylko LGA. Wybór padł na Asus P5P800 SE Intel 865PE. Chyba że jest coś leprzego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Nie ma. potwierdzam lga 775 & AGP i DDR tylko ten Asus Edytowane 4 Czerwca 2006 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dziekuję. Bardzo bym chciał DDR2 i PCI-E ale nie stać mnie na tak straszną zmianę. A powiedzcie może lepiej zostać przy tym co mam w podpisie? Czy zmienić MOBO i CPU? Jedno bardzo mi za tym przemawia. Ten 3.4Ghz ma w idle 52 stopnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja Ci odpowiem tak : co dwa jajka to nie jedno. Pracowalem na P4 z HT i teraz na dwu jajkowym procku, roznica widoczna golym okiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A więc zmieniam na tego Asusika i na CPU D 930 ;-) Dzieki. A czy do tego asuska moge wsadzić Extreme Edition ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 52*C @ 3,4GHz @ Ninja? :blink: Na pewno masz wszystko dobrze do kupy poskładane? Bo ja przy D805, czyli w sumie prawie jak 2xPrescott mam w idlu 32-34*C @ 3,2GHz (otwarta buda, niezły przewiew) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Troche za dużą masz tę temperaturę :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 moze ci cooler niedociska do procka bo innej wersji nie ma, albo masz zaduze v na procku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 No napiecie najnizsze jakie sie da na mojej MB cooler dobrze wszystko notrhwood miał 38 stopni. moze proc jakis felerny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 no raczej niemozliwe nie na tym coolerze masz dobrze przesmarowane pastą i jakiś przewiew np co wyciaga cieple powietrze z tyłu choćby coś na 5V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 No nie wiem czy jest dobra wentylacja :P Wygląda to tak :P Z przeodu 3 80mm wciągają z tyłu dwa wyciągają. Do tego na Nini jest 120mm coler master. Wszystkie wentylatory wieją w kierunku tyłu budy. No i przesmarowany też jest dobrze. Zakładałem w życiu już ze 100 CPU od Pentium 1 zaczynając więc chyba wiem jak samarować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...