grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Wankel to rodzaj silnika ktoy ma tłoki trojkatne.a meś to skrót od mercedesa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Genghis... co ty gadasz? Naprawde nie byloby zle jakbys na chwile odpoczal od forum. Zle sie zachowujesz i mi oraz innym sie to nie podoba! Poza tym... ja jakos nie mam problemow z AMD? Czy ciebie gryzie to, ze ktos moze miec inne zdanie? Masz jakies takie malorolne podejscie do swiata! Najchetniej bylbys najlepszy. Juz kiedys czytalem twoj topic, gdzie sie chwaliles, ze masz najszybsze lacze internetowe w miescie dzieki ukladom w tpsa. Wiesz co... daj sobie na wstrzymanie i pomysl co robisz. Taka rada ode mnie. Pzodr Mehow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Wankel to rodzaj silnika ktoy ma tłoki trojkatne.a meś to skrót od mercedesa.... A dokladnie ma wirujacy tlok lub tloki w ksztalcie rownobocznego trojkata o specjalnie modelowanych bokach. Calosc kreci sie w elipsoidalnej komorze spalania. Zre toto troche paliwa ale jest bardziej niezawodne niz klasyczny tlokowiec (malo ruchomych czesci). Co do AMD to jade na nim od czasow Am386SX/25MHz overclockowanym na 33MHz, potem K6 233@266, nastepnie K6-2 300@350, potem K6-2 500@550 i jeszcze Durek 750@850, a teraz Thunderbird jak w podpisie oraz Throubred 1700+@2000+ i jeszcze nic mi sie nie pieprzylo. Wydaje mi sie, ze duzo zlezy od konfigu i umiejetnosci samego usera (chociaz bledy sprzetowe tez sie zdarzaja). AMD only. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 co do wytłumaczenia o wanklu to sie zgadzam i do amd tez sie zgadzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Genghis... co ty gadasz? Naprawde nie byloby zle jakbys na chwile odpoczal od forum. Zle sie zachowujesz i mi oraz innym sie to nie podoba! Poza tym... ja jakos nie mam problemow z AMD? Czy ciebie gryzie to, ze ktos moze miec inne zdanie? Masz jakies takie malorolne podejscie do swiata! Najchetniej bylbys najlepszy. Juz kiedys czytalem twoj topic, gdzie sie chwaliles, ze masz najszybsze lacze internetowe w miescie dzieki ukladom w tpsa. Wiesz co... daj sobie na wstrzymanie i pomysl co robisz. Taka rada ode mnie. Pzodr Mehow a czemu mam sobie dac na wstrzymanie - zobacz ilu debili pyta sie o takie banalne rzeczy - no chociaz ten topic co kupic - i jedno i 2 przeciez jest dobre - hehe wy chyba sie daliscie nabrac na to wszystko - czy myslisz ze jestem zawzietym intelowcem?!?!?mylisz sie.. ktos wspomnial ze mam dziwne podejscie do swiata - tak to prawda - nadaje sie na leczenie psychiatryczne ale jakos nikt nie chce mnie zamknac :D a jesli chodzi o moje zachowanie na forum - pozostawie to mniej wieceej bez komentarza - powiem tylko tyle ze lubie robic aluzje i nie tylko pozdrawiam wszystkich - hehe moze przerwa na forum mi dobrze zrobi - a moze nie?!!? kto wie - ostatnio i tak malo pisze -bo nie ma o czym - a jakims postojebca nie jestem raczej - czyt. allen3 czy jak moo tam hehe na serio nie mam nic do intela czy amd - osobiscie to teraz mam naprawde ciekawsze rzeczy do roboty niz tylko siedzenie przy kompie i liczenie megahercow:P mam tez normalne zycie, przyjaciol rodzine itp . itd..ale niektorzy chyba tego nie rozumieja.... wracajac do tematu - KUP SOBIE CO CHCESZ - to tak jakbys mial wybierac miedzi BMW albo MERCEM - jedno i 2 jest dobre - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 dobrze dobrze to jak mozesz to daj mi bana :D mi to obojetne jest - gowno mnie to obchodzi ze lancer tez ma intela :P a z reszta piszcie co chcecie - ja chyba bede opuszczal to forum - ostatnio i tak nic nie ma - tylko lamy pytaja co za sprzet kupic - tak jakby nie mieli wlasnego zdania (wiem ze moze sie nie zajmuja kompami od dawien dawna - ale maja to forum przeciez po to by sie dowiedziec czegos o sprzecie i samemu decydowac) szkoda mojego gadania Do widzenia, forum niewiele nie straci jak cie nie bedzie. Choc...nie bedzie sie z kogo pozalewac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ...Oto dlaczego 80% sprzedawanych CPU to procesory Intela Intel ma od wielu juz lat wyrobione i podpisane umowy na OEMowe dostawy swoich CPU. Rynek detaliczny to sprawa marginalna. Myslicie dlaczego Dell robi tylko na Intelach? Bo na innych nie moze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 yhy yasne - a lyzka siedzi i zawija to w swistaka - a sreberko mowi na to : NIE MOZLIWE :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jo gościu możesz se odpuścić forum......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 amd rulllezz i bez gadania a intel to powoli sie juz nudzi tak samo jak takie topiki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jo gościu możesz se odpuścić forum.........at y ciach co wiesz - zoltodziobie - dopiero sie zarejestrowal i gada - ja tu juz ponad pol roku jestm wiec klocku bez takich uwag prosze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 pewnie wiem więcej od ciebie............. a ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>A co se tak pozwalasz ludzi wyzywać......no dobra To tak: ty za<span style="color:red;">[ciach!]</span>y a zreszta szkoda gadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja bym bral amd tylko plyte epoxa 8rda+ i 2x256ddr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Dobra... dobra... mysle, ze nalezy zakonczyc ten topic. prosze moderatorow o zamkniecie topicu, bo rozmowa jest juz totalnie bezproduktywna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arquin Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 amd rulllezz i bez gadania a intel to powoli sie juz nudzi tak samo jak takie topiki sorry ze zalozylem taki topik ale naprawde mi pomogl . wiem juz ze przyszly komp to bedzie platforma amd. zastanawiam sie jeszcze nad plyta . chwalicie tak bardzo epoxa , ale nie wiem czy nie wezme a7n8x, z drugiej strony na asusa patrze tylko jako solidna firme. tak naprawde nie wiem czym te plyty sie roznia i w jak duzym stopniu. ps. ostatecznie ten kto nie chce nie musi czytac takich topikow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 pewnie wiem więcej od ciebie............. a ty <font color="#FF0000">[ciach!]</font> co se tak pozwalasz ludzi wyzywać......no dobra To tak: ty <font color="#FF0000">[ciach!]</font> a zreszta szkoda gadać Brawo kurcze bardzo do przodu jestes moze i kolega sie zabardzo unosi ale on przynjamniej nie wrzycil temtu o jakiejs tam gierce na 3 fora. A co do pytania to odpowiem bierz Antka i 512 ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 amd rulllezz i bez gadania a intel to powoli sie juz nudzi tak samo jak takie topiki sorry ze zalozylem taki topik ale naprawde mi pomogl . wiem juz ze przyszly komp to bedzie platforma amd. zastanawiam sie jeszcze nad plyta . chwalicie tak bardzo epoxa , ale nie wiem czy nie wezme a7n8x, z drugiej strony na asusa patrze tylko jako solidna firme. tak naprawde nie wiem czym te plyty sie roznia i w jak duzym stopniu. ps. ostatecznie ten kto nie chce nie musi czytac takich topikow 8) a o gigabyte czy jak to sie pisze nie myslałes ..ja wiem czy warto tak durzo płacic za sama markr asusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 bierz epoxa 8rda+ i antka 1700XP BO 512 ddr bo p4 sie nie opłaca a co do Asusa a7n8x to on jest slabszy od epoxa ale rownie dobry tyle ze epox sie lepiej kręci wybór nalezy do ciebie ale epox jest tanszy i lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...