Tex Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Witam mieszkam na przedmieściach mam radiówke 384kbps i jest jeden problem.Nie moge nic ściągnąć z torrenta Zarówno download jak i upload oscylują w granicy zera kb/s:mur: Normalnie z serwerów jak np Rapid czy mega upload jest ok 35kb/s Co zrobić by miec chociaż połowe tego transferu na torrencie?Używam programu BitTornado. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Tex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a moze poprostu został torrent zablokowany przez admina ? łaczy Ci sie wogóle z trackerem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 sprawdź jakie masz porty zablokowane. i radził bym zadzwonić do providera w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dokładnie tak jak mowia poprzednicy :) uzywam sieci radiowych od 2 lat i mam lacze od providera 512, a torrent smiga jak glupi :) w zasadzie zadna aplikacja badz tez zadna usluga nie jest jakos ograniczona przez siec radiowa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Słyszałem, że w radiowych sieciach czasami problemem jest słaby upload, co sprawia problemy przy niektórych trackerach... Polecam też bit spirit - sam skonfiguruje ci porty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Słyszałem, że w radiowych sieciach czasami problemem jest słaby upload Wiem coś o tym ale nic admin nie zrobi bo mam użytkowanika w [gluteus maximus]. :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Myśle że porty poblokowane przez admina / przez firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Sprawdź sobie IP czy masz zew. czy wewnętrzne. Ja też mam radiókę, ale tak straszną że bez zewnętrznego IP i nic nie chodzi, z rapida już wogóle zassać się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...