Skocz do zawartości
bonco

Openoffice

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuje zrobic prezentacje na informatyke w OpenOffice zrobiłem juz 15 slajdów tak jak musze tylko mam problem chciałbym zeby np. w pierwszym slajdzie (w którym jest nagłówek obrazek i tekst) pokazywały sie po kolei najpierw nagłówek potem obrazek a nastepnie tekst wie ktos moze jak to wykonac z góry thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak dodam ze swojej strony, że open office, to jeden wielki problem. :| Tyle razy robiłem proste rzeczy do szkoły i za każdym razem coś jest nie tak. To tabele działają nie tak jak trzeba, to tekst przesuwa się z nieznanych przyczyn, to zawiesi się przy wykonywaniu prostej czynności. Poza tym działa wolno nawet na szybkich komputerach. Jeśli nie wiecie o czym mówię, to zróbcie sobie prezentację multimedialną z kilkoma animowanymi obrazkami. (robiłem taką na technikę o silnikach z ruchomymi schematami ich działania. OO zwalniał niemiłosiernie, a zapis tej pracy trwał 2 minuty i tak mocno zmulił komputer, że nie dało się nic robić poza patrzeniem jak pasek zapisu przesuwa się w żółwim tempie. Dla mnie open office, to poprostu kara boska. A ja tylko chciałem być legalny... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sysak13, a probowales OO w wersji 2 ? Dziala calkiem znosnie. Zwroc uwage na to, ze open office jest napisany w javie, co tez mu zbyt dobrze nie czyni.

Mam 2.0.1. Nie próbuję już z nowszą 2.0.2, bo za niedługo wracam ( niechętnie, ale z przymusu) do MS Office'a 2003.

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi