bonco Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Próbuje zrobic prezentacje na informatyke w OpenOffice zrobiłem juz 15 slajdów tak jak musze tylko mam problem chciałbym zeby np. w pierwszym slajdzie (w którym jest nagłówek obrazek i tekst) pokazywały sie po kolei najpierw nagłówek potem obrazek a nastepnie tekst wie ktos moze jak to wykonac z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Pokaz slajdów > animacja niestandardowa. I sobie kolejno dla wszystkiego ustaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Pokaz slajdów > animacja niestandardowa. I sobie kolejno dla wszystkiego ustaw. Dzięki bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja tak dodam ze swojej strony, że open office, to jeden wielki problem. :| Tyle razy robiłem proste rzeczy do szkoły i za każdym razem coś jest nie tak. To tabele działają nie tak jak trzeba, to tekst przesuwa się z nieznanych przyczyn, to zawiesi się przy wykonywaniu prostej czynności. Poza tym działa wolno nawet na szybkich komputerach. Jeśli nie wiecie o czym mówię, to zróbcie sobie prezentację multimedialną z kilkoma animowanymi obrazkami. (robiłem taką na technikę o silnikach z ruchomymi schematami ich działania. OO zwalniał niemiłosiernie, a zapis tej pracy trwał 2 minuty i tak mocno zmulił komputer, że nie dało się nic robić poza patrzeniem jak pasek zapisu przesuwa się w żółwim tempie. Dla mnie open office, to poprostu kara boska. A ja tylko chciałem być legalny... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Sysak13, a probowales OO w wersji 2 ? Dziala calkiem znosnie. Zwroc uwage na to, ze open office jest napisany w javie, co tez mu zbyt dobrze nie czyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 How much source code is there? OpenOffice.org source will have approx. 30,000 source files. OpenOffice.org will have approx. 9,000,000 lines of code. The majority of the code is C++. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No niewiem mi prezentacja wyszła ok niemuli tak strasznie na officie w szkole powinno smignac raz dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Sysak13, a probowales OO w wersji 2 ? Dziala calkiem znosnie. Zwroc uwage na to, ze open office jest napisany w javie, co tez mu zbyt dobrze nie czyni. Mam 2.0.1. Nie próbuję już z nowszą 2.0.2, bo za niedługo wracam ( niechętnie, ale z przymusu) do MS Office'a 2003. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...