Paazik Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zamierzam jutro kupić komputer do 2000 złotych.(sama jednostka). Możecie mi coś doradzić?? Myślałem o albo komputer pod p4(MSI 845PE MAX (i845PE)lub Soltek SL-85ERV (VIA P4X400), Intel Pentium 4 2.0GHz s.478 BOX Northwood, DDR 256MB PC-2700 (333MHz), Prolink GeForce4 Ti4200 64MB TV-out AGPx8 lub Gainward GF4 Ti4200 64MB)już jest ponad 2000 :(, albo komp pod amd: (MSI KT4V (KT400) lub Soltek SL-75FRV (KT400), AMD Athlon XP 2200+ (0.13), DDR 256MB PC-2700 (333MHz), Prolink GeForce4 Ti4200 64MB TV-out AGPx8 lub Gainward GF4 Ti4200 64MB. Dobrze dobrałem czekam na wasze sugestie. Komputer potrzebuje głównie do netu i gier i filmów.Może jeszcze jakis twardy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 I jakąś tanią i dobrą obudowę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja ci polecam zestaw amd a płyte zmien na Epox 8rda+ a procka Athlona 1700+ 0.13 B0.A twardy to albo Caviar'a 8mb cashu albo Maxtora .No jak ci kasy starczy to Gainwarda.Ram ok :wink: .Obudowe mozesz kupić Codegena bez zasilacza i Huntkey'a 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja ci polecam zestaw amd a płyte zmien na Epox 8rda+ a procka Athlona 1700+ 0.13 B0.A twardy to albo Caviar'a 8mb cashu albo Maxtora .No jak ci kasy starczy to Gainwarda.Ram ok :wink: .Obudowe mozesz kupić Codegena bez zasilacza i Huntkey'a 300 słuszne słowa.....ja bym dokładnie tak zrobił.....a co do budy to poszukaj na alegro tam się napewno coś znajdzie bez zasiłki......ja tak właśnie zrobiłem - kupiłem na allegro bude Codegena bez zasiłki i osobno zasiłke FOXCONN 400W... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja ci polecam zestaw amd a płyte zmien na Epox 8rda+ a procka Athlona 1700+ 0.13 B0.A twardy to albo Caviar'a 8mb cashu albo Maxtora .No jak ci kasy starczy to Gainwarda.Ram ok :wink: .Obudowe mozesz kupić Codegena bez zasilacza i Huntkey'a 300Dokładnie tak :D. Proca bierz JIUHB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 u kurcze torche ci kasy nie starczy ale nie ma sie co martwic .Możesz kupić zamiast Gainwarda tego Prolinka nie koniecznie z AGP x8 to prawie nic nie daje .A jak ci nie zalerzy na super jakosci dzwieku i firewaru i itp. to morzesz kupic tego epoxa bez plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 jak do 2k to raczej zainwsetuj w AMD to co wybrales poko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 aha i ram kup 2x128 .Weisz no tryb Dual Chanel robi swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 I sie pospiesz bo dollar z euro grzeja w gore dzieki naszym wspanialym politykom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja tobie polece radeona 9000 pro jest tanszy ale lepszy niz jakis tam geforc :):):)he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja tobie polece radeona 9000 pro jest tanszy ale lepszy niz jakis tam geforc Radek 9000 Pro (okrojone 8500) kontra GF4 Ti4200 no moje gratulacje LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 to moze his exalibur ati radeon 9700 pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja jakbym teraz miał sobie kupować sprzęcik to mazry mi sie coś takiego: P4 2.4Ghz 512kb na jądrze C1 @3.2Ghz Gigabyte 667Pro (nie potrzebuje ultra) 512mb DDR PC2700 Samsunga TCB3 Atlantis , Mint czy tam Spahire i tak będzie BBA :) Radon 9500Pro 128mb DDR więcej bym nie potrzebował :P :P . I tak mnie narazie na to nie stać po spaleniu 3 cpu budzet znacznie sie uszczuplił i będe musiał ratować sie AXP 1.7+ B0@2.2Ghz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 No dobra ale jaką tą płytę główną z tych co podalem. Która lepsza i aby nie było żadnych konfliktów sprzętowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 A pamięć kupić zwykłą czy jakąś markową np. Kingston lub samsung?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jeżeli nie masz za duzo kasy to kup Athlon 1700XP BO 0.13um, Soltek DRV5,333mhz ddr,dysk maxtora jak ci zalezy na podkrecaniu a jak nie to baraka IV,jakis zalsilacz 300w tylko nie codegenszajs,cooler volcano 7+,jak ci starczy to MSI Gf4 ti 4200 a jak nie to Gainward Gf3 ti 200 @ 250/550(u mnie tak chodzi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 kup markowego cos jak kaske masz. sam mam i jestem full zadowolony z samsungow... co do pamieci polecam topic: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18326 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bardzo dobrze to podsumowales :D (pewnie zaraz sie ktos do mnie przyczepi za lizodupstwo :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 aha i ram kup 2x128 .Weisz no tryb Dual Chanel robi swojePo co? przecież w przypadku AMD Dual-DDR nic nie daje... Chyba, że chcesz puszczać proca na FSB=266MHz (efektywnie 533MHz) lub wyżej. Życzę powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja tobie polece radeona 9000 pro jest tanszy ale lepszy niz jakis tam geforc :):):)he to byl dobry text... bez kitu :D reed :D czasami mnie dobijasz :D gdzie Ty znajdujesz takie fajne gify?? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 aha i ram kup 2x128 .Weisz no tryb Dual Chanel robi swojePo co? przecież w przypadku AMD Dual-DDR nic nie daje... Chyba, że chcesz puszczać proca na FSB=266MHz (efektywnie 533MHz) lub wyżej. Życzę powodzenia :) No wiesz coś tam daje pamieci działaja jako 128 bit a zraszta zobacz se test na www.in4.pl No wiesz moze nie wielkiego kopa daje ale zawsze cos a różnica w cenie to ok 20 zł Pazik jak juz to kup lepiej sobie Epox'a 8rda bez plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...