kszonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 http://vic.expreview.com/attachment/480_7%20pi_1m.jpg nie wiem czy to silnik sie sypie, czy jest jakas blokada na forum, nie wiem tez jaki idiota wstawia do obrazka "+" w nazwie na serwerze, ale wiem ze nie dziala i moze da sie cos z tym zrobic ? :> pozdraiwam kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) To nie wina plusa, po zmienie na %2 jest to samo IPB WARNING [2] getimagesize wiec pewno to wina tego ze jpg jest zapisany progresywnie, zaraz wrzuce na ftp progresywny i zobaczymy czy to samo ;> Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 U mnie sie otwiera ten obrazek :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie sie otwiera ten obrazek :blink: U mnie też więc nie za bardzo rozumie przesłanie kszonek :D Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) + nic nie zmienia, _ nic nie zmienia, dopiero kombinacja + i _ powoduje błąd B) otwiera się każdemu, ale nie mozna go wkleic jako obrazka na forum bo wyskakuje blad skryptu portalowego Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 OMG chłopaki a nie pomyśleliście użyć Fotosika lub Imageshack'a aby wrzucić tam ten screan i wtedy wrzucić na forum. Kurcze po co sobie utrudniać życie, jak nie działa to użyć serwerów darmowego przechowywania zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 U mnie też więc nie za bardzo rozumie przesłanie kszonek :D fakt, zly link mi sie wkleił ;) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2178219 i tu nie działa ;] forum nie chce wysiwtlic i zmienia sobie na %20 w nazwie (zmiaast +_) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Forum zachowuje się prawie poprawnie ;> Znak + nie jest dozwolony w URLu powinien być kodowany jako %2B czyli: http://vic.expreview.com/attachment/480_7%2Bpi_1m.jpg Pretensje do tego kto tak wrzucił obrazek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przy %2b też jest błąd :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie ma, dziala jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) O. Faktycznie :rolleyes: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) //edit: działa [; // ale niestety forum, jak wchodze do edycji posta automatycznie zmieniło na "+" i znowu nie działa ;) no tak, ktos przesadzil z tym plusem, ale coz zrobic, nie moge go raczej wyslac na serwer inny pod inna nazwa bez zgody autora ;] ale niestety jestesmy za amerykanami bo na xtremesytems sie wyswietla :P Edytowane 13 Czerwca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...