kszonek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja proponuje innowatek ... 1 łądne 2 małe 3 świecą 4 łątwo sie naciągają 5 świecą 6nie łamią sie są mięciutkie ... 7 drogie 8 drogie ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ale materiał z których je wykonano ie ulega zmęczeniu ... pokaż mi takie drugie co tak swiecą są mięcutkie i sie nie załamuja ?? Coś za coś ale przy tym że wydajemy setki złotych na POMPY I BLOKI to taki wąz nie powinien stanowic problemu ... raptem ja do układu z x3n rezem chłodnića i pompą zużyłem niecały metr ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ale materiał z których je wykonano ie ulega zmęczeniu ... pokaż mi takie drugie co tak swiecą są mięcutkie i sie nie załamuja ?? Coś za coś ale przy tym że wydajemy setki złotych na POMPY I BLOKI to taki wąz nie powinien stanowic problemu ... raptem ja do układu z x3n rezem chłodnića i pompą zużyłem niecały metr ... i właśnie dlatego inwestycja w TYGON jest jedynie słuszna :mrgreen: (bo moja racja jest racja najmojsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) kurcze wzioł bym te tygonki bo przezroczyste no ale ...mam jeszcze w szafie ponad metr inno... Ale przynajmniej nie widać różowego płynu ...Ale dla ludzie którzy lubią niebieski to moja racja jest mojsza niż twojsza więc mojsza jest najmojsza ... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 i właśnie dlatego inwestycja w TYGON jest jedynie słuszna :mrgreen: (bo moja racja jest racja najmojsza) Tygon rzadzi i to potwierzaja glownie zachodnie fora gdzie prawie kazdy ma tygon. Szczegolnie pokazuje mozliwosci tygonu sytuacja gdy jeszcze nie bylo mody na slomki 10mm, ale ludzie dawali weze 20mm i wiecej (wyglada to dosc dziwnie), ale to jak pozaginane sa takie grube tygony najlepiej oddaje ich mozliwosci. Do czego dopiero zdolne sa 12mm? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 panowie a spotkal sie ktos moze z wezykiem fi10mm wewnatrz typu eheim (kolorowy -najlepiej niebieski ) bo na kazdym wezu po czasie zostaje jakis osad i staje sie to malo estetyczne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...