Skocz do zawartości
wegorz91

Z Wyborem Weza....

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukas_gab

ale materiał z których je wykonano ie ulega zmęczeniu ... pokaż mi takie drugie co tak swiecą są mięcutkie i sie nie załamuja ?? Coś za coś ale przy tym że wydajemy setki złotych na POMPY I BLOKI to taki wąz nie powinien stanowic problemu ... raptem ja do układu z x3n rezem chłodnića i pompą zużyłem niecały metr ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale materiał z których je wykonano ie ulega zmęczeniu ... pokaż mi takie drugie co tak swiecą są mięcutkie i sie nie załamuja ?? Coś za coś ale przy tym że wydajemy setki złotych na POMPY I BLOKI to taki wąz nie powinien stanowic problemu ... raptem ja do układu z x3n rezem chłodnića i pompą zużyłem niecały metr ...

i właśnie dlatego inwestycja w TYGON jest jedynie słuszna :mrgreen: (bo moja racja jest racja najmojsza)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

kurcze wzioł bym te tygonki bo przezroczyste no ale ...mam jeszcze w szafie ponad metr inno... Ale przynajmniej nie widać różowego płynu ...Ale dla ludzie którzy lubią niebieski to moja racja jest mojsza niż twojsza więc mojsza jest najmojsza ...

Edytowane przez lukas_gab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i właśnie dlatego inwestycja w TYGON jest jedynie słuszna :mrgreen: (bo moja racja jest racja najmojsza)

Tygon rzadzi i to potwierzaja glownie zachodnie fora gdzie prawie kazdy ma tygon. Szczegolnie pokazuje mozliwosci tygonu sytuacja gdy jeszcze nie bylo mody na slomki 10mm, ale ludzie dawali weze 20mm i wiecej (wyglada to dosc dziwnie), ale to jak pozaginane sa takie grube tygony najlepiej oddaje ich mozliwosci. Do czego dopiero zdolne sa 12mm? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi