kabull Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Oglądaliście dzisiaj wiadomości?? Ja osobiście tylko przypadkowo i dzisiaj akórat trafiłęm rano na jedne. Mówili w nich o :lol: czymś co już było jakiś czas temu w Hameryce a mianowicie o tym że nasz prezydent Olek zaliczył nową panienkę. Piosenkarkę 8O :lol: :lol: !!!!!!! Szczęśliwą wybranką naszego prezydenta okazała się Edyta Górniak :roll: . Zastanawia mnie co na to Jolka???? Niedawno chyba o 21. był wywiad z naszą piosenkarką- wszystkiego się wyparła :wink: . Może to tylko dziennikarze coś kręcą ale kto wie :roll: .Przecierz jakiś czas temu za oceanem się to wydażyło to czemu nie u nas skoro tak kofamy naszą hamerykę nawet będziemy mieli ich chyba latający złom :lol: . Nie zdziwi mnie teraz jak przypadkiem usłyszę w wiadomościach że szykujemy się do sprzedaży naszych wysłurzonych migów 21 do jednego z krajów bliskiego wschodu. Może Edytka chce wystąpić na Eurowizji :?: i chciała mieć błogosławieństwo naszego prezydenta? JEżeli to co słyszałem jest tylko bujdą to w nic tym kanaliom nieuwierzę. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 dla mnie to nierealne glupia plota i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jakas <span style="color:red;">[ciach!]</span>la i tyle. Jak pismaki czegos nie wynajda albo nie zmysla raz na pol roku to sa chorzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Nie, to niemozliwe moim zdaniem, za porządny czlowiek ten Aleksander. Przynajmniej na takiego sie lansuje,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zwykła bujda na resorach !! wątpię czy to wogóle byłoby możliwe, choziaż po ostatnich aferach chyba już nic mnie nie zdziwi. Ale dopóki nie będzie dowodów nie ma się co podniecach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Drogie Panie i Panowie Teraz bajke Wam opowiem: Byla sobie piosenkarka Zgrabny tylek, waska szparka, Ta Edytka - niezla sztuka, Kto by nie chcial takiej pukac? I byl sobie misio Kwasek, Nasz prezydent, nasz grubasek. Lubil pilke, disco polo, Lecz nie lubil seksu z Jola, Wiec Edytke zbajerowal (Caly naród tak czarowal) Do Korei polecieli, Bo chytrasny plan tam mieli, Kupil Kwasek dwa cygara: "Jak Edytka sie postara, Zrobim druga Ameryke, Ma Edytka za Monike!"; Buzi dupci, dupci buzi, Teraz skandal wybuchl duzy, "Co tu robic" mysli Kwasek "Jak juz w drodze jest bobasek?"; Nie spodoba sie to Joli, To ze mezus tak swawolil! Bedzie w domu awantura, Czeka Kwaska wielka bura A to wszystko jest dlaczego? Latwo sie domyslec tego, Bo nasz Kwasek poczciwina Nie wzial gumek a zaczynal... Stad tez rada moja taka: Nos kondomy jak masz ptaka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Głupoty !! Z Olka porzadny gosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Drogie Panie i Panowie Teraz bajke Wam opowiem: Byla sobie piosenkarka Zgrabny tylek, waska szparka, Ta Edytka - niezla sztuka, Kto by nie chcial takiej pukac? I byl sobie misio Kwasek, Nasz prezydent, nasz grubasek. Lubil pilke, disco polo, Lecz nie lubil seksu z Jola, Wiec Edytke zbajerowal (Caly naród tak czarowal) Do Korei polecieli, Bo chytrasny plan tam mieli, Kupil Kwasek dwa cygara: "Jak Edytka sie postara, Zrobim druga Ameryke, Ma Edytka za Monike!"; Buzi <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, <font color="#FF0000">[ciach!]</font> buzi, Teraz skandal wybuchl duzy, "Co tu robic" mysli Kwasek "Jak juz w drodze jest bobasek?"; Nie spodoba sie to Joli, To ze mezus tak swawolil! Bedzie w domu awantura, Czeka Kwaska wielka bura A to wszystko jest dlaczego? Latwo sie domyslec tego, Bo nasz Kwasek poczciwina Nie wzial gumek a zaczynal... Stad tez rada moja taka: Nos kondomy jak masz ptaka! dostajesz puchar odemnie :D to juz zadna nowosc, od pewnego czasu w Warszawie krazy plotka, ze Olek z Edytka cos tego ;), te plotke podlapali dziennikarze i mamy, gown-o na resorach... PS.co jest w miejscu gdzie jest [ciach]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 gate26: :lol: super, ales mnie rozbawil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 witam Również uważam że to bujda, a raczej spreparowana "zasłonka dymna" dla RywinGate. Prezydenta mamy tak średnio na liberała więc mi odpowiada. Ciachy to (sorki) d-u-p-c-i. Wierszyk jest zabawny dlatego się podzieliłem :) - ale nie mój. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 dziennikarze nie mieli o czym pisac wiec to wymyślili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 dziennikarze nie mieli o czym pisac wiec to wymyślili TA? A ja myslalem ze dziennikarze podgladali ich przez okno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Wierszyk - rewelacja :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Drogie Panie i Panowie Teraz bajke Wam opowiem: Byla sobie piosenkarka Zgrabny tylek, waska szparka, Ta Edytka - niezla sztuka, Kto by nie chcial takiej pukac? I byl sobie misio Kwasek, Nasz prezydent, nasz grubasek. Lubil pilke, disco polo, Lecz nie lubil seksu z Jola, Wiec Edytke zbajerowal (Caly naród tak czarowal) Do Korei polecieli, Bo chytrasny plan tam mieli, Kupil Kwasek dwa cygara: "Jak Edytka sie postara, Zrobim druga Ameryke, Ma Edytka za Monike!"; Buzi <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, <font color="#FF0000">[ciach!]</font> buzi, Teraz skandal wybuchl duzy, "Co tu robic" mysli Kwasek "Jak juz w drodze jest bobasek?"; Nie spodoba sie to Joli, To ze mezus tak swawolil! Bedzie w domu awantura, Czeka Kwaska wielka bura A to wszystko jest dlaczego? Latwo sie domyslec tego, Bo nasz Kwasek poczciwina Nie wzial gumek a zaczynal... Stad tez rada moja taka: Nos kondomy jak masz ptaka! Wierszyk jest zajciachisty :lol: A co do dziannikarzy to banda [ciach][ciach],[ciach] i nielubie ich :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Wierszyk pierwsza klasa :P a cala afera to wg mnie big lol i sciema jakich malo :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 KOCOPOŁY JAK <span style="color:red;">[ciach!]</span>!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...