shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 tia jak ja dawno nie gralem w kwaka :) ale w sumie moznaby pograc no to kto stawia serwa ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 e tam pointrelasa 1.32 mialem i sie strasznie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.liłJestes pierwsza osoba od której usłyszałem taką opinie... ale sprobuj jeszcze raz. W sieci zawsze najnowsze wersje sa standardem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 e tam pointrelasa 1.32 mialem i sie strasznie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.liłJestes pierwsza osoba od której usłyszałem taką opinie... ale sprobuj jeszcze raz. W sieci zawsze najnowsze wersje sa standardem moze i sa ale po 1 jak mialem 1.32 to gryzlo sie to ze sterami od grafy (mam ti4200 Leadteka) i nic nie chodzilo - zwiecha przy wejsciu do qleja po 2 - zmian w fizyce i tak nie ma - i tak i tak wiekszosc gra na osp albo innych modach po3 - nie wiem co po 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Możecie ładowac się na 217.97.202.4 serwer czynny jest non stop. Wersja gry 1.31, port domyslny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 widze ze wiesz o czym mowisz ;] co ma piernik do wiatraka ? A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ?? Pomyśl o tym a później pisz jestes po prostu zenujacy.... [...]wszyscy stoją za firewll'ami i będzie niźle mulić takie połączenia[...]to czy stoisz za 30 'firewllami' czy za 5 czy wogole to nie ma zadnego znaczenia czy bedziesz mial ping ponad 1000 czy nie, wszystko zalezy od przepustowosci lacza i od routingu, a nie od tego ile kto ma firewallow po drodze. i nastepnym razem zanim sie zaczniesz madrzyc to sie 3x zastanow bo raz to jak widac za malo. a i tak apropo to nie ucz mnie przy jakim pingu moge grac bo gram w q od 7 lat takze mam juz pewne doswiadczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 widze ze wiesz o czym mowisz ;] co ma piernik do wiatraka ? A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ?? Pomyśl o tym a później pisz jestes po prostu zenujacy.... [...]wszyscy stoją za firewll'ami i będzie niźle mulić takie połączenia[...]to czy stoisz za 30 'firewllami' czy za 5 czy wogole to nie ma zadnego znaczenia czy bedziesz mial ping ponad 1000 czy nie, wszystko zalezy od przepustowosci lacza i od routingu, a nie od tego ile kto ma firewallow po drodze. i nastepnym razem zanim sie zaczniesz madrzyc to sie 3x zastanow bo raz to jak widac za malo. a i tak apropo to nie ucz mnie przy jakim pingu moge grac bo gram w q od 7 lat takze mam juz pewne doswiadczenie 7 lat w q?? a to ciekawe - czyli 1 qlejk zostal w 1995roku zroniony??? mi sie wydaje ze to czesy wofla jeszcze - heheheh nie zebym sie czepial - ale ja tez duzo gram - od kad qleja zrobili :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 chetnie dam sie zabic kilka razy (dobrze ze jest duzo zyc ;) ), awiec jak bedziecie grali to dajcie znaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ehh, właśnie odkryłem, że w moim Q coś się wysypało... Gram na pirackim serialu, jakoś nie mogę uzbierać na oryginalnego Q, choć bardzo mam zamiar... Jest pointelease 1.32, OSP, CPMA, Urban Terror etc. Wcześniej w opcjach multiplayer było local-internet-mplayer-favorites. Pod internet zgłaszały się serwery, pod mplayer wyświetlało "no response from master server". Teraz pod internet wywala "no response", a opcji mpayer nie ma. Whatthefuckupiswrong?? Pamiętam, że już na 1.32 grałem normalnie na internet przy wyłączonym punkbusterze, na serwerach, na których go nie było. PS. Pit, ja dalej tego dmn.mst nie mogę rozwalić :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ehh, właśnie odkryłem, że w moim Q coś się wysypało... Gram na pirackim serialu, jakoś nie mogę uzbierać na oryginalnego Q, choć bardzo mam zamiar... Jest pointelease 1.32, OSP, CPMA, Urban Terror etc. Wcześniej w opcjach multiplayer było local-internet-mplayer-favorites. Pod internet zgłaszały się serwery, pod mplayer wyświetlało "no response from master server". Teraz pod internet wywala "no response", a opcji mpayer nie ma. Whatthefuckupiswrong?? Pamiętam, że już na 1.32 grałem normalnie na internet przy wyłączonym punkbusterze, na serwerach, na których go nie było. PS. Pit, ja dalej tego dmn.mst nie mogę rozwalić :evil: heheh ja tez mam pirata wpisalem ssssssssssssssssssssssssssssssssssss zamiast kodu i pisze ze jest poprawny - a jak ci pisze ze no responce to wlacz qleja jeszcze raz czasem to pomaga - to taki maly blad - wystepuje w kazdej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 proponuje zagrac w tactical ops :D co nie bruce??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 heheh ja tez mam pirata wpisalem ssssssssssssssssssssssssssssssssssss zamiast kodu i pisze ze jest poprawny - a jak ci pisze ze no responce to wlacz qleja jeszcze raz czasem to pomaga - to taki maly blad - wystepuje w kazdej wersji No nie wiem, Gengish, cały czas się nie mogę połączyć. A masz poit release 1.32?? Bo ja zaczynam nabierać podejżeń, że to punkbuster mi zablokował na stałe:evil: PS: Nie napisałeś czegoś w stylu "dziwne problemy AMD-kowców" :roll: 8O :roll: Martwię się o Ciebie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 he he ja mam 1.11 wersje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 7 lat w q?? a to ciekawe - czyli 1 qlejk zostal w 1995roku zroniony??? mi sie wydaje ze to czesy wofla jeszcze - heheheh nie zebym sie czepial - ale ja tez duzo gram - od kad qleja zrobili Pierwszego q zrobili dokladnie 24 lutego , 1996 mniej-wiecej 5-6 miesiecy pozniej zaczalem grac 2003 - 1996 == 7 ;] a pierwszego wolfa fpp zrobili w 1992 roku, wiec nie grasz odkad kleja zrobili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 CZEKAMY NA KOGOS KTO MA IP I POSTAWI SERVER... jak chcecie pogadać o pogodzie to swoj topic zalozcie, albo na prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 7 lat w q?? a to ciekawe - czyli 1 qlejk zostal w 1995roku zroniony??? mi sie wydaje ze to czesy wofla jeszcze - heheheh nie zebym sie czepial - ale ja tez duzo gram - od kad qleja zrobili Pierwszego q zrobili dokladnie 24 lutego , 1996 mniej-wiecej 5-6 miesiecy pozniej zaczalem grac 2003 - 1996 == 7 ;] a pierwszego wolfa fpp zrobili w 1992 roku, wiec nie grasz odkad kleja zrobili ;] oj dobrze dobrze - fakt ze tez dlugo juz gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Qrde postawiłbym jakbym mógł ale na modemie to nawet za bardzo nie pogram, o serwku nie moowiąc. A co do modów... a gdyby tak sie na cpma pobawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...