Skocz do zawartości
Avandrel

mecz q3 ludzi z tweak

Rekomendowane odpowiedzi

e tam pointrelasa 1.32 mialem i sie strasznie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.lił

Jestes pierwsza osoba od której usłyszałem taką opinie... ale sprobuj jeszcze raz.

W sieci zawsze najnowsze wersje sa standardem

moze i sa ale po 1

jak mialem 1.32 to gryzlo sie to ze sterami od grafy (mam ti4200 Leadteka) i nic nie chodzilo - zwiecha przy wejsciu do qleja

po 2 - zmian w fizyce i tak nie ma - i tak i tak wiekszosc gra na osp albo innych modach

po3 - nie wiem co po 3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze wiesz o czym mowisz ;]

co ma piernik do wiatraka ?

A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ??

Pomyśl o tym a później pisz

jestes po prostu zenujacy....

[...]wszyscy stoją za firewll'ami i będzie niźle mulić takie połączenia[...]

to czy stoisz za 30 'firewllami' czy za 5 czy wogole to nie ma zadnego znaczenia czy bedziesz mial ping ponad 1000 czy nie, wszystko zalezy od przepustowosci lacza i od routingu, a nie od tego ile kto ma firewallow po drodze.

i nastepnym razem zanim sie zaczniesz madrzyc to sie 3x zastanow bo raz to jak widac za malo.

a i tak apropo to nie ucz mnie przy jakim pingu moge grac bo gram w q od 7 lat takze mam juz pewne doswiadczenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze wiesz o czym mowisz ;]

co ma piernik do wiatraka ?

A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ??

Pomyśl o tym a później pisz

jestes po prostu zenujacy....

[...]wszyscy stoją za firewll'ami i będzie niźle mulić takie połączenia[...]

to czy stoisz za 30 'firewllami' czy za 5 czy wogole to nie ma zadnego znaczenia czy bedziesz mial ping ponad 1000 czy nie, wszystko zalezy od przepustowosci lacza i od routingu, a nie od tego ile kto ma firewallow po drodze.

i nastepnym razem zanim sie zaczniesz madrzyc to sie 3x zastanow bo raz to jak widac za malo.

a i tak apropo to nie ucz mnie przy jakim pingu moge grac bo gram w q od 7 lat takze mam juz pewne doswiadczenie

7 lat w q?? a to ciekawe - czyli 1 qlejk zostal w 1995roku zroniony??? mi sie wydaje ze to czesy wofla jeszcze - heheheh

nie zebym sie czepial - ale ja tez duzo gram - od kad qleja zrobili :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, właśnie odkryłem, że w moim Q coś się wysypało...

Gram na pirackim serialu, jakoś nie mogę uzbierać na oryginalnego Q, choć bardzo mam zamiar...

Jest pointelease 1.32, OSP, CPMA, Urban Terror etc. Wcześniej w opcjach multiplayer było local-internet-mplayer-favorites. Pod internet zgłaszały się serwery, pod mplayer wyświetlało "no response from master server". Teraz pod internet wywala "no response", a opcji mpayer nie ma.

Whatthefuckupiswrong?? Pamiętam, że już na 1.32 grałem normalnie na internet przy wyłączonym punkbusterze, na serwerach, na których go nie było.

PS. Pit, ja dalej tego dmn.mst nie mogę rozwalić :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, właśnie odkryłem, że w moim Q coś się wysypało...

Gram na pirackim serialu, jakoś nie mogę uzbierać na oryginalnego Q, choć bardzo mam zamiar...

Jest pointelease 1.32, OSP, CPMA, Urban Terror etc. Wcześniej w opcjach multiplayer było local-internet-mplayer-favorites. Pod internet zgłaszały się serwery, pod mplayer wyświetlało "no response from master server". Teraz pod internet wywala "no response", a opcji mpayer nie ma. 

Whatthefuckupiswrong?? Pamiętam, że już na 1.32 grałem normalnie na internet przy wyłączonym punkbusterze, na serwerach, na których go nie było. 

PS. Pit, ja dalej tego dmn.mst nie mogę rozwalić :evil:

heheh ja tez mam pirata wpisalem ssssssssssssssssssssssssssssssssssss zamiast kodu i pisze ze jest poprawny - a jak ci pisze ze no responce to wlacz qleja jeszcze raz czasem to pomaga - to taki maly blad - wystepuje w kazdej wersji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh ja tez mam pirata wpisalem ssssssssssssssssssssssssssssssssssss zamiast kodu i pisze ze jest poprawny - a jak ci pisze ze no responce to wlacz qleja jeszcze raz czasem to pomaga - to taki maly blad - wystepuje w kazdej wersji

No nie wiem, Gengish, cały czas się nie mogę połączyć. A masz poit release 1.32?? Bo ja zaczynam nabierać podejżeń, że to punkbuster mi zablokował na stałe:evil:

PS: Nie napisałeś czegoś w stylu "dziwne problemy AMD-kowców" :roll: 8O :roll:

Martwię się o Ciebie :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 lat w q?? a to ciekawe - czyli 1 qlejk zostal w 1995roku zroniony??? mi sie wydaje ze to czesy wofla jeszcze - heheheh  

nie zebym sie czepial - ale ja tez duzo gram - od kad qleja zrobili

Pierwszego q zrobili dokladnie 24 lutego , 1996

mniej-wiecej 5-6 miesiecy pozniej zaczalem grac

2003 - 1996 == 7

;]

a pierwszego wolfa fpp zrobili w 1992 roku, wiec nie grasz odkad kleja zrobili ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zebym sie czepial - ale ja tez duzo gram - od kad qleja zrobili

Pierwszego q zrobili dokladnie 24 lutego , 1996

mniej-wiecej 5-6 miesiecy pozniej zaczalem grac

2003 - 1996 == 7

;]

a pierwszego wolfa fpp zrobili w 1992 roku, wiec nie grasz odkad kleja zrobili ;]

oj dobrze dobrze - fakt ze tez dlugo juz gram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi