KuBcUsiK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://www.mulat.neostrada.pl/IMG_0001.jpg http://www.mulat.neostrada.pl/IMG_0005.jpg http://www.mulat.neostrada.pl/IMG_0006.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 :o ladne i czyste. jakby nie uzywane :wink: ladna obudowa, swietnie sie prezentuje. plexa nei pekala przy wkrecaniu srob/wkretow? moze weicej komentarza napiszesz ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Syf w kablach, apoza tym nie czuje tych bud z plexy. BTW czy jeden z węży który idzie do nagrzwnicy nie jest złamany, i to dwa razy :?: :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Hehe, to jest już bardzo stare zdjęcie :] Buda jeszcze mam i jest na sprzedaż. Zdjęcia były robione na szybkiego dlatego taki bałagan był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Syf w kablach, apoza tym nie czuje tych bud z plexy. BTW czy jeden z węży który idzie do nagrzwnicy nie jest złamany, i to dwa razy :?: :shock: Mi tez te budy jakoś nie leżą. Widać w nich każdy kabelek ... bleee A wąż rzeczywiście "trochę" załamany. Pewnie całkowicie zatrzymywał przepływ. Hehe, to jest już bardzo stare zdjęcie :]hehe ... to po co zakładać temat jak kibla juz nie ma :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 została obudowa tylko i ten chlodniczki na niej. A temat zalożyłem bo odgrzebałem zdjęcia i mnie jakoś tak na sentymenty zebrało :E dopiero teraz zauważyłem że na tych fotkach nie ma drugiej chłodnicy :] Jest ona zamontowna powyżej tej na zdjęciach, jest większa nadodatek obudowa jest zarezerwowana przez jednego z użytkowników na jedne tydź. (kołuje kase kolega). Zapraszam do wypowiadania się :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 hehe ... to po co zakładać temat jak kibla juz nie ma :P ? żeby sprzedac obudowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie wiem czy wszyscy zauważli ale to nie jest komp nawet- to tylko pare części wrzuconych do plexy, nawet "twardziela" ni ma że o napędzie optycznym nie wspomne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 takie fotki tylko się uchowały :] A komp był i sobie chodził czas jakiś pełen i zdrów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Kiepska masz baterie w tym komputerze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 to była bateryjka od DFI LP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 obudowa wraz z chłodnicami i wiatrakami do sprzedania za 220zł http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...l=obudowa+plexi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Chyba czas kogos nauczyc kilku zasad forum :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A Chaos dalej jako detektyw sprawdza sie w 100% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...