nalewator Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam :) Mam pytanie jak w temacie dodam że mam płytke na VIA i nie wiem jak to bedzie z radkiem działało.Koszt zamiany to 0 pln .Kusi mnie te 256MB dodam .że na ps3.0 mi nie zależy. Dzieki za info. P.S. Dokładnie chodzi o sprzęt z siga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) hymmm czyżbym juz gdzieś widział to pytanie .... :wink: x800 :) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jestem rozwniez za zmiana na X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Chyba tak zrobie tylko słyszalem ze ze starymi chipsetami VIA nie bardzo to chce chodzic. Ale to nie sprawdzone źródełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 na AGP .. dlaczeo by miało nie chcodzić ?? coprawda chyba nie wyciśniesz pełni możliwości z karty ale działać raczj bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 KT600 nie są problematyczne, oprócz tego są nawet wydajniejsze od KT880. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam :) Mam pytanie jak w temacie dodam że mam płytke na VIA i nie wiem jak to bedzie z radkiem działało.Koszt zamiany to 0 pln .Kusi mnie te 256MB dodam .że na ps3.0 mi nie zależy. Dzieki za info. P.S. Dokładnie chodzi o sprzęt z siga. Po zamianie twojego Xt na X800gto, poczujesz wzrost wydajnsci(X800gto ma 1000Mhz na pamieciach, a przeciez jeszcze jest O/C :) ) ale roznica bedzie nieduza, mysle ze przecietnie bedzie dochodzic do 20%(chyba ze to X800 swietnie sie kreci, rzden 600Mhz< :) to roznica bedzie wieksza ) Z nie powinno byc problemow z kompatybilnoscia KT600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Będzie się kręcić czy nie lepiej wymienić na x800GTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Chyba jednak pozostane przy tym co mam . X800 GTO w sumie wydajniejszy ale musial bym jeszcze doliczyc jakies ciche chlodzenie (przyzwyczailem sie do cichej grafy:) ) Najpozniej w pazdzierniku planuje zmiane na PCI-E i grafe 7600GT lub 1800GTO tak ze tyle to wytrzymam. Dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGrey Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja mam MSI KT600 i bez problemu mi poszła X800 GTO. Stary zmieniaj na X800 duzo lepiej sie kreci i jest sporo wydajniejsza, i do tego za free to bym wymieniał !! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...