Kabul Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam Potrzebuje zmienić chłodzenie na procesorze ponieważ mój obecny cooler (Zalman CNPS 7000B-Cu) przestał mnie zadowalać. Dużo dobrego słyszałem o Scythe Ninja Plus. Poniżej reszta info: Podstawka: s939 Procesor: AMD Athlon 64 3000+ (o/c do granic możliwości procka i reszty) Max. cena (minimalnie w obie strony): 150 PLN Przeznaczenie: Wydajne chłodzenie AC :blink: Czekam na Wasze propozycje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Scythe ninja i do tego jakiś wiatraczek 120 i masz chłodno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 No właśnie myślałem o tym Scythe Ninja a wersja plus odrazu chyba ma 12 cm wiatrak. Jestem tylko ciekaw czy wszyscy są jednomyślni czy polecą coś z innej stajni :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja bym bral scythe ninja+fander 120 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja bym bral scythe ninja+fander 120 :DJo tez :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 I ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Noo musze przyznać, że wszyscy jednomyślni, else somebody ? :lol2: Niech napisze ktoś temperaturki z Athlona 64 @ 1.80 GHz 1.40V na Scythe Ninja (+/-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 z 20 stopni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jeśli masz kase to kup sobie obudowe Cooler Master Stacker 830 i bedziesz miał lodowato :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 nendza i fander. wentyl od ninji zly nie jest, bo jest darmowy, ale sam u siebie bym go nie zostawil, u mnie lezy w szuflandii :) na a64@2700@1,5V bez przewiewu w budzie mialem ~40st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...