DrKleiner Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) No to tak chcę zmienić zasilacz config mam ten sam co w podpisie chcę na nowy zasilacz przeznaczyć 370zł chcę: - żeby miał odpinane kable - cichy - stabilny - no i tak żeby mi starczył na parę lat bo chodzi mi o to że chcę kiedyś kupić jak wyjdzie R600 :D a na pewno prądu nie mało będzie zjadał Według mnie wymagania takie spełnia: http://zenfist.pl/pID/264.htm ale mogę się mylić może jest coś lepszego w tej cenie a ja nie wiem :) więc pytam specjalistów :D No i następne: za ile mogę sprzedać mojego NEOTEC V4200 :) ma 420W i jest po modzie na cisze naprawdę jest niesłyszalny :D B) w końcu ja modowałem :P Ups pomyliłem dział :unsure: poproszę kogoś o przeniesienie :) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) hehe zenfist starczy :lol: i to na 2 kompy :) a ja wątpie czy nowsze karty będą żreć tyle energii ... proces technologiczny będzie coraz to "mniejszy" pobór prądu raczej też :) napewno 300W ciagnać nie bedzie xD niewiem czy jest sens wymieniania teraz tego neoteca .. powinien starczyć .. za jakis czas wyjdą inne zasiłki a te stanieja troche xD (hehe ciekawe jak sie ma mój pseudo 505W za 220zł do tego za 360 xD ) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 JA na twoim miejscu nie wymienialbym tego zasilacza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 a ja mam takie pytanko troche OFF TOPIC jak sprawdzić w domowych warunkach moc zasilacza ?? jestem ciekaw ile ten mój tak w realu ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mówicie że ten mój starczy ? Hmm ja jakoś tego pewien nie jestem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mówicie że ten mój starczy ? Hmm ja jakoś tego pewien nie jestem :(spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) No nie wiem, forest kila zbila miał takiego i przy @sempie i x800gto dawał 11,4V na 12V. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Hmm zobaczymy co powiedzą inni :) a za ile najwyzej można tego mojego sprzedać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...