Skocz do zawartości
DrKleiner

Zasilacz

Rekomendowane odpowiedzi

No to tak chcę zmienić zasilacz config mam ten sam co w podpisie chcę na nowy zasilacz przeznaczyć 370zł chcę:

- żeby miał odpinane kable

- cichy

- stabilny

- no i tak żeby mi starczył na parę lat bo chodzi mi o to że chcę kiedyś kupić jak wyjdzie R600 :D a na pewno prądu nie mało będzie zjadał

Według mnie wymagania takie spełnia: http://zenfist.pl/pID/264.htm ale mogę się mylić może jest coś lepszego w tej cenie a ja nie wiem :) więc pytam specjalistów :D

No i następne: za ile mogę sprzedać mojego NEOTEC V4200 :) ma 420W i jest po modzie na cisze naprawdę jest niesłyszalny :D B) w końcu ja modowałem :P

Ups pomyliłem dział :unsure: poproszę kogoś o przeniesienie :)

Edytowane przez misiek175

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe zenfist starczy :lol:

i to na 2 kompy :)

a ja wątpie czy nowsze karty będą żreć tyle energii ... proces technologiczny będzie coraz to "mniejszy" pobór prądu raczej też :)

napewno 300W ciagnać nie bedzie xD

niewiem czy jest sens wymieniania teraz tego neoteca .. powinien starczyć .. za jakis czas wyjdą inne zasiłki a te stanieja troche xD

(hehe ciekawe jak sie ma mój pseudo 505W za 220zł do tego za 360 xD )

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi