Skocz do zawartości
Marsz

Grafika Do 900 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

No tak ale 7800 gt kosztuje nowa 1000zl a ja mam do wydania max 800

A ta którą podał serwal4? Bo nówki w tej cenie nie wyrwiesz. Musisz rozejrzeć się w takim razie za jakimś 7600gt lub Radeonem x1800gto. Ale zastanów się jeszcze raz nad tamtym 7800gt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co mi da przeczytanie w artykule... jesli widze w sklepach cene powyzej 900 zl ?! n/c

btw. teraz w ogole podrozaly x1800gto i ledwo co mozna poszukac sapphira w cenie mniejszej niz 800 zl

mozesz o tym poczytac w topicu o x1800gto na tym forum

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda sie rozpisywac- X1800GTO icon_smile3.gif

Karta wysmienita, wysokie O/C, szansa zmaodowania na 16PS.

Widze że sie rozumiemy :wink: kolega Xan02 wie oco chodzi, ta karta jest poprostu świetna, przykładowo karta jonathana super sie podkręciła dodatkowo zawsze istnieje możliwość odblokowania 16p

p.s

teraz w ogole podrozaly x1800gto i ledwo co mozna poszukac sapphira w cenie mniejszej niz 800 zl

A jednak można klik

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chemik czytałeś topic o tej karcie?? tam jest o niej wszystko ładnie napisane, jonathan super wykręcił te karte i miał ponad 16000 w 3d marku 03 więc nawet jak sie nie zmoduje na 16p to i tak bedzie bardzo wydajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chemik czytałeś topic o tej karcie?? tam jest o niej wszystko ładnie napisane, jonathan super wykręcił te karte i miał ponad 16000 w 3d marku 03 więc nawet jak sie nie zmoduje na 16p to i tak bedzie bardzo wydajny

ale 16pot wydajniejszy !! :wink:

czytałem cały temat o r520 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O przepraszam.

Prawie 18K

http://img53.imageshack.us/my.php?image=035zu.jpg

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie ... a sie da ??

bo kolejny 12potokowiec mi nie potrzebny :)

Popatrz na wyniki jonathan'a, i to na 12PS :) X1800GTO za swoja karte to wypas :wink:

Chyba, ze naprawde chcesz dolozyc troche, do zadeklarowanej przez ciebie sumy, to wtedy cos takiego:

GALAXY 7900GT 24pot. 450/1320 1,4ns Polecam Galaxy bo reprezetuje wysoka jakosc, za rozsadna kase(wiem co mowie :-P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrz na wyniki jonathan'a, i to na 12PS :) X1800GTO za swoja karte to wypas :wink:

Chyba, ze naprawde chcesz dolozyc troche, do zadeklarowanej przez ciebie sumy, to wtedy cos takiego:

GALAXY 7900GT 24pot. 450/1320 1,4ns Polecam Galaxy bo reprezetuje wysoka jakosc, za rozsadna kase(wiem co mowie :-P )

co nieznaczy że wszystkie sie tak kręcą xD

z moim szczęściem trafie jakiegos padalca xD

aha i ja nie deklamowałem żadnej kwoty xD jak juz to z 800zł :)

po tyle leciały wczesniej te hisy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co nieznaczy że wszystkie sie tak kręcą xD

z moim szczęściem trafie jakiegos padalca xD

aha i ja nie deklamowałem żadnej kwoty xD jak juz to z 800zł :)

po tyle leciały wczesniej te hisy ....

Badz dobrej nadziei :D

A jak nie X1800GTO, to ta z konca mojego postu(nieslyszalem o kiepsko krecacym sie 7900GT, i to jeszcze Galaxy :wink: )

Moze trafi Ci sie swietna sztuka, wszystko niestety zalezy od przypadku(ale biorac karty okreslonych firm, zwiekszmy znacznie prawdopodobienstwo :wink: )

Edytowane przez Xan02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi