Gość lechu1777 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam. Potrzebuje tuner do Cyfry+ tak do 270zł max. I tak chciałem kupić coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any. Ale napisał mi że lepiej kupić: http://www.allegro.pl/item109816410_globo_...wny_rs232_.html Bo ma Wbudowany czytnik kart w systemie Conax (idealnie nadaje się do rozdzielania systemu Canal+ przy użyciu spitterów) , o co chodzi z tym canal+ ? Ja mam karte do cyfry+ i poprostu ma chodzić, a jakby byly jakies dodatkowe kanaly to by bylo fajnie, oprogramowanie niby do cyfry+ jest na necie i wgrywa sie przez port rs232(com). Powiedzcie o co w tym chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 bardzo Ci zalezy na tej karcie ? Ja osobiscie polecam Fergusona + dobry soft = cyfra + gratis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 od kiedy to Cyfra+ swieci na fergusonie... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) też polecam fergusona jeśli masz karte bo ostatnio to już prawie nic za darmo nie świeci* :/ *(kolega mi mówił ;) ) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Proponuję nie rozmawiać o "darmowych" sposobach, bo posypią się ZKU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Aha, Ok narcyz ja mam karte i abonament. @-=KAX=- też polecam fergusona jeśli masz karte bo ostatnio to już prawie nic za darmo nie świeci* :/ Czy to znacze że bede mial programy jakie sa w abonamencie + pare wiecej jak sie soft wgra? Pisz na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...