Kosher Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Czy ktos z Was sledzi testy plyt KT333. Byc moze wymienie swoja ale nie wiem jeszcze na ktora. Podobno same z nimi problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ja się narazei wstrzymuję aż trochę stanieją zreszta na tym sprzęcie mam zamiar jechać aż do pojawienia się SerialATA do tego czasu będę ostro zbierał kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Ja mam taki uklad ze swoim sprzedawca ze do miesiaca moge wymienic nowy nabytek tracac 5% na cos innego i wlasnie zbliza sie koniec terminu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Ja mam taki uklad ze swoim sprzedawca ze do miesiaca moge wymienic nowy nabytek tracac 5% na cos innego i wlasnie zbliza sie koniec terminu :?ja też tak chce ale masz fajnie :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 No coz nie ma dla ciebie plyty w takim razie ;-)). Moim zdaniem pobic 8kha+ jest wstanie tylko 8k3a(taka w 100%OK) a tak to to moze we MSI KT3. Albo wejdz w inny uklad ze sprzedawca , wez od niego pare plyt Epox 8K3A i potestuj moze trafisz na taka ktora jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Czy ktos z Was sledzi testy plyt KT333. Byc moze wymienie swoja ale nie wiem jeszcze na ktora. Podobno same z nimi problemy? Na Twoim miejscu zdecydywanie wstrzymalbym się ze zmianą MoBo. Chyba, że zawsze chcesz mieć wszytsko to co najnowsze, co nie oznacza, że najlepsze. Biorąc pod uwagę problemy i wręcz żenującą wydajność KT333, chyba zmienię swojego DRV2 wówczas, gdy pojawi się naprawdę godny następca mojego Soltek'a. Mam na myśli tu płytę z KT400 i AGP x8, będzie to najprawdopodobniej ABIT albo ASUS, EPoX'a mimo, że będzie o 5 FPS szybszy będę omijał z daleka... Póki co synchroniczne FSB 175 MHz w zupełności mi wystarcza, chyba, że napadnie mnie chęć posiadania P4 Northwood'a, do którego coraz bardziej skłaniają mnie problemy z płytkami z KT333 -_-. THX z uwagę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 A ja stawiam na to co ja mam- -plytka jest COOL!!!! po prostu the best. Kupuj jak najszybcije MSI KT3 ultra 2- CL@@@@!!!!@@@@ EXTRA :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Plyty na kt333 nie sa az tak strasznie drogie.. Ja za swoja dalem 400 zl. Z wydajnoscie i problemami tez bym nie przesadzal. Ja tam ze swoja zadnych nie mam. Niedlugo zmienie moze grafike i procka i wtedy zacznie sie porzadne krecenie. Bierz MSI kt3 Ultra2 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Czy ktos z Was sledzi testy plyt KT333. Byc moze wymienie swoja ale nie wiem jeszcze na ktora. Podobno same z nimi problemy? co ty mowisz jakie problemy z kt333 8O pierwsze slysze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 tak jest. ja tez to czytam, i nie mam pojecia o czym oni gadaja. jakie problemy maja na mysli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 sorki, ze moze z innej beczki ale nie chcial bym zakladc nowego tematu. w jakie mobo na kt333 bedzie mozna wlozyc tego nowego procka od AMD - bartona ??? jeszcze raz sorki ze nie w osobnym temacie (moze to i dobrze ??? :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Generalnie poczawszy od steppingu CE z KT333 nie ma problemow, no moze poza dzielnikiem 1/5, chipset teoretycznie posiada ale wiekszosc plyt i tak nie ma tej funkcji, jakze przydatnej powyzej 150MHz FSB.. wlasnie mam Shuttle GT2 i jest doskonala do podkrecania (vcore do 2.3V etc) ale niesty przy braku dzielnika 1/5 chodzi stabilnie tylko do ok. 155MHz dla wiekszosci to wystarczy ale mi nie pasuje bo nie po to odblokowywalem moje athlona xp ;) (jak ktos kce ja odkupic to piszcie na miala lub cos..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ja mam pierwsze wersje plyty na kt333 i wszystko dziala Extra , o jakich wy problemach mowicie?? Na kt 400 sa wieksze z wydajnoscia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Problemy???? Kiepska wydajność???? Ja miałem problemy, ale wynikały one z mojej niewiedzy, a nie z winy płyty. Ja jestem całkowicie zadowolony z mojej mobo - stabilna i bardzo wydajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja też jestem bardzo zadowolony z mojej pł.głównej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja mam Abita kx7-333. Płytka jest godna polecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Moj Soltek to dla mnie extra plyta i nie mam z nia zadnych problemow !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Czy ktoś może podać jeszcze jakieś przykłady płyty na KT333 które nie mają dzielnika 1/5 ?? Bo moja ma jak cholera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A ja stawiam na to co ja mam- -plytka jest COOL!!!! po prostu the best. Kupuj jak najszybcije MSI KT3 ultra 2- CL@@@@!!!!@@@@ EXTRA :D:D:D a miałeś jakąś inną????przeciez Twoja nie obsłuzy nawet proców na fsb 333 bo nie ma dzielnika 1/5!!! ps.mobo na kt333 miałem kilka - asusa a7v333,gb 7vrxp a teraz epoxa i to jego polecam najbardziej-rock stable,zajebioza wydajnosc no i o/c -bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 wiec jak to jest z tymi niby problemami z KT333 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja mam dla przykladu Enmica 8TTX2+ czyli odpowiednik Epoxa 8k3a+ i jest super. Zadnych problemow z Raidem (nawet zainstalowalem XP z HPT ,a slyszalem ze ludzie mieli z tym problemy). Teraz wlasnie pisze z systemu ,ktory chodzi mi juz 10 dzien bez restartu ,a gram ,serfuje ,slucham muzy ,instaluje rzeczy i duzo innego stuffu. Jak dostad nie mialem z moja plytka zadnych problemow ,a mam ja od czerwca!!! Moze opiszcie problemy ,o ktorych slyszeliscie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Z tego co przeglądałem testy to Abit KX7-333 jest najlepszy. Tylko trzeba V-moda zrobić bo max napięcie dla proca to 1,85V :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja zakladalem temat w kwietniu wiec nie dziwie sie ze teraz (a mamy raptem listopad) problemy rozwiazaly sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A ja stawiam na to co ja mam- -plytka jest COOL!!!! po prostu the best. Kupuj jak najszybcije MSI KT3 ultra 2- CL@@@@!!!!@@@@ EXTRA :D:D:D a miałeś jakąś inną????przeciez Twoja nie obsłuzy nawet proców na fsb 333 bo nie ma dzielnika 1/5!!! ps.mobo na kt333 miałem kilka - asusa a7v333,gb 7vrxp a teraz epoxa i to jego polecam najbardziej-rock stable,zajebioza wydajnosc no i o/c -bajka EPoX 8K5A mnie powalił i na inną płytkę bym nie zamienił chyba, że z dodatkiem (2) albo (2+) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 elh nie boisz sie ze masz napiecie 2.2V? Nie wypali ci sie proc, tak jak to bywalo z intelem przy wysokich napieciach? W koncu 2.2 V dla 0.18 mikrona to naprawde duzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A ja stawiam na to co ja mam- -plytka jest COOL!!!! po prostu the best. Kupuj jak najszybcije MSI KT3 ultra 2- CL@@@@!!!!@@@@ EXTRA :D:D:D a miałeś jakąś inną????przeciez Twoja nie obsłuzy nawet proców na fsb 333 bo nie ma dzielnika 1/5!!! ps.mobo na kt333 miałem kilka - asusa a7v333,gb 7vrxp a teraz epoxa i to jego polecam najbardziej-rock stable,zajebioza wydajnosc no i o/c -bajka Nie ma dzielnika 1/5 8O to juz sam nie wiem ja czytalem ze ma. To jak w końcu jest ma czy nie ma :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja sie przygladam i juz sam nie wiem co jest grane ??czy ja sie myle, ale przeciez plyty kt333 maja dzielnik 1/5 i prawdowpodnobnie kazda obsluzy antka na 166fsb. O problemach z nimi tez nic nie wiem (i nie wiedzailem). Do ludzi polecajacych swoje MOBO dorzuce sie i polece swoja:)) Jest duzo dobrych konstrukcji na kt333 w przeciwienstwie do kt400... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 MSI KT3ULTRA2 Z LANEM NIE MA DZIELNIKA 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ee jakie problemy z kt333?? ja nie mam zadnych a nie mam ce 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...