Kyle Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Są na nich problemy z wyświetlaniem w BF2 ( na 6.5 było OK ) . Np jedziemy w czołgu i czasem mrugają / znikają pewne elementy ( dobrze że takie mniej istotne ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Puki, co nie mogę puścić obrazu na TV w trybie kinowym za pomocą video-avivo Edytowane 27 Czerwca 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 6.6 kicha cs : source gubi klatki :( powrot do kozackich 6.3 warcatsow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 3 nasze negatywne opinie .... Catalyst 6.6 = niewypał ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 ATi Catalyst 6.6 with Control Panel http://www.ngohq.com/showthread.php?t=6579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 ATi Catalyst 6.6 with Control Panel http://www.ngohq.com/showthread.php?t=6579 Ja polecam Ati Tray Tools do Catalyst 6.6 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Karty poniżej R9500 nie sa obsługiwane ;/ ... teraz dla sterowników będę musiał zmienić karte ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 kiedy wylezą warcatsy albo omegi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Jutro o 15:43 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Juz sa Warcatsy 6.6 i dodano obsluge starszych kart RXG: skad miales takie dokladne info :D ??? Edytowane 9 Lipca 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mam 2 pytanie ( oba dotycza Radeonow ) 1) Pierwsze do posiadaczy Radeonow ( najlepiej X800GTO 2 ( albo X850XT PE ) :P , a jednoczesnie osób które graja w CS:S-a. Pod jakimi sterami ta gra chodzi wam najplynniej ? 2) Do posiadaczy X700 w laptopie ( mobile ), jakich sterow uzywacie ? Jakie sa najbardziej optymalne i przy jakich X700 mobilny ( 64 MB ) uzyskuje najwyzsza wydajnosc, bo wiem ze najnowsze stery dla kart mobilnych sa juz pisane pod X1xxx, a mi chodzi o jeszcze "stare" X700 64 Mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...