Xon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Oto i zapowiadana przeze mnie foto relacja z targów: http://sunshine.hti.pl/~lisek/foto/KomputerExpo2003/ Jakosc niektorych fotek pozostawia niestety wiele do zyczenia ale to dluga historia :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja powiem, ze nie jestem bardzo zadowolony z tegorocznych targow... liczylem na cos wqicej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Super te czesci. Szczegolnie GF FX i ta pierwsza obudoa od lewej. fajna ona jest. Poza ty m sporo nowosci. dlaczego nie ma nic o procach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 bylo jedno stoisko AMD ktore praktycznie nic nie wnosilo... jedynie co to ten 64bitowy HAMMER :D:D:D to byl komputerek ze HOHO!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 GF FX ? Nie bylo tego :) radze odstawic uzywki. A prockow no coz Intela wogole nie widzialem a AMD coz byly cale kompy ale nic specjalnego, moze z wyjatkiem Athlona 64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 HA! Ja zaraz napisze relacja dla PCmaniak.pl i dam Wam linka do fotki czegos czego XON chyba nie zauwazyl na stoisku ACTION :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a co takiego?? o czym zpaomnial?? ja tez nie kojarze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Nie tyle zapomnial co nie zauwazyl... zaraz dam linka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 SuChyY jesli mowisz o Athlonie 64 to jest. Pozatym nie robilem zdjec wszystkiego. Wiekszosc czasu przeznaczylem na cos innego ;) Acha i jeszcze jedno ja bylem w piatek okolo poludnia a tego dnia juz wiem ze pare firm nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak mozna by bylo nie zauwazyc Athlona ? O tym mowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Suchy, co to ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Obudowy Enlight'a o ktorych pisalem. Ale ich juz nie bylo w piatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 zazdroszcze Wam, tez chcialbym byc i poogladac sobie to wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Wiesz to wszystko mozna bylo obejrzec w 1/2 gora 1 godzine. Wiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 nastepnym razem wpadne i mnie oprowadzisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hmm Jacek - to sa zewnetrzne karty telewizyjne podpisane jako Geforce 4 MX 440 i Geforce 4 Ti4200, spytalem goscia ze stoiska jak sie to podlacza do kompa to po chwili zastanowie nia poszedl po kolege i jak wrocil to powiedzial ze zle plakietki postawili... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Fajne fotki, ale faktyczniezero rewelacji bylo. Wyjatek jak zwykle potwierdzil regule ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ten tuner tv podlacza sie przez USB 1.1/2.0 Potrafi kompresowac do MPEG2. Koszt okolo 900zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Targi w tym roku były marne... jedyne co było fajne to panienki roznoszące ulotki ;>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no to bylo :D Wszystkie hostessy byly poprostu maxymalne :D Tyle zarabistych mlodych babek w jednym miejscu w miniowkach :D WOW!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...