B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 8O 8O troche mnie to rozwalilo - moze to wzmacniacz do dzwiekowki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Fajne !! :) Nie jest tp raczej wzmacniacz do dzwieku. Moze jakiś regulator napęcie. :? ta płytka jest do Hmmera?? ps. było ju ztakie coś - podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nic nowego , to bodajze w dzwieku zapodano lampe Nie ma nic lepszego od lamp, tranzystory to sie moga w ....... pocalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zaje...fajne MOBO, szczegolnie kolorek r0x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 b3t0n: trybisz po rusku ? ( jeżeli tak to jestem pełen podziwu ) ale wracając do mobo - nie pod hamerka ale pod pecztery. lampa rzeczywiscie do dzwięku. specyfikacja jest tu ( po angielsku :wink: ). dzwięk pewnie spoko ale ja wolę nie umieszczać sobie w budzie kaloryferka zasilanego paroma KV. pozatym te 3 pci to dla mnie zbyt mało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nic nowego , to bodajze w dzwieku zapodano lampe Nie ma nic lepszego od lamp, tranzystory to sie moga w ....... pocalowac eee zwlaszcza do AC'97 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nic nowego , to bodajze w dzwieku zapodano lampe Nie ma nic lepszego od lamp, tranzystory to sie moga w ....... pocalowac Dokładnie, jakośc lampy a trazystora.... Przepaść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 tiaaa, a do tego ta płyta jest cholernie droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe przypominam sobie, ze taki topic już był :-) zauważcie, że te wszystkie wielkie zespoły używają wzmaciaczy lampowych do gitar, choć już się ich nei produkuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe przypominam sobie, ze taki topic już był :-) zauważcie, że te wszystkie wielkie zespoły używają wzmaciaczy lampowych do gitar, choć już się ich nei produkuje... Ehm, wzmacniacze lampowe są dalej produkowane, są jednak trudno dostępne i strasznie drogie, no i moc maja niewielką, ale ta jakość... Ta płyta to oczywiście AOpen (kiedyś miałem model AX6B, na BXie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe przypominam sobie, ze taki topic już był :-) zauważcie, że te wszystkie wielkie zespoły używają wzmaciaczy lampowych do gitar, choć już się ich nei produkuje... jak to nie??? sa po prostu drogie i trudnodostrepne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe przypominam sobie, ze taki topic już był :-) zauważcie, że te wszystkie wielkie zespoły używają wzmaciaczy lampowych do gitar, choć już się ich nei produkuje... Ehm, wzmacniacze lampowe są dalej produkowane, są jednak trudno dostępne i strasznie drogie, no i moc maja niewielką, ale ta jakość... Ta płyta to oczywiście AOpen (kiedyś miałem model AX6B, na BXie). hehe, widze, ze to samo napsialismy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 fajne, ale najbardziej podoba mi sie kolor. nie moge zniesc mojej zieleni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 POlecem jakiś spray np błękitny i nie ma problemu :lol: A to już kiedyś widziałem, dość dawno pewno ze dwa miechy w jakiejś prafie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 POlecem jakiś spray np błękitny i nie ma problemu :lol: A to już kiedyś widziałem, dość dawno pewno ze dwa miechy w jakiejś prafie było. mnie tam sie moj brazoway abit podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe mam wzmacniacz lampowy UNITRA - super dziala ale sie troszke grzeje :P szkoda tylko ze lampowe cacka kosztuja dzis po kilka tys zloty BTW starszy robil kiedys w DOLAMIE lampy i inne wymysly dawnej technologii - jest krotkofalarzem i tam tez ma sprzet lampowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe przypominam sobie, ze taki topic już był :-) zauważcie, że te wszystkie wielkie zespoły używają wzmaciaczy lampowych do gitar, choć już się ich nei produkuje... Ehm, wzmacniacze lampowe są dalej produkowane, są jednak trudno dostępne i strasznie drogie, no i moc maja niewielką, ale ta jakość... Ta płyta to oczywiście AOpen (kiedyś miałem model AX6B, na BXie). jak mala moc - jak duzo - moze nie maja duzo W ale potrafia bardzo dobrze wytrzymac duze obciazenie przy zachowaniu bardzo dobrej jakosci dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe przypominam sobie, ze taki topic już był :-) zauważcie, że te wszystkie wielkie zespoły używają wzmaciaczy lampowych do gitar, choć już się ich nei produkuje... jak to nie??? sa po prostu drogie i trudnodostrepne! drogie fakt, ale widzalem goscia który składa tak owe na allegro.pl obudowy moze fatalne, ale cena w porównaniu do mozliwosc niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hmm jaki ladny laminat :roll: tylko cikawe jak by to wygladalo po podswietleniu na niebiesko a takiej muzy na plycie bym nie chcial, zajmuje zbyt wiele miejsca :P wolal bym jakas normalna dobra muzyke na jednym PCI :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 fajne, ale najbardziej podoba mi sie kolor. nie moge zniesc mojej zieleni :(Ha a mój ECSik ma dokładnie taki kolor :D A co do tej płytki AOpena to jest to może fajne ale raczej bez sensu, jak juz wcześniej zauważył mongothealien, takie lampy bardzo się grzeją (z tego właśnie wynika dobra jakość dzwięku) więc łaczenie tego z podzespołami kompa (które mie muszę chyba tłumaczyć ale wymagają chłodzenia) jest jakby to ująć nieszczególne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...