yeyoo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 witam, chce kupic nowy dysk. wiem ze tematow bylo duzo ale i tak nie moge znalezc odpowiedzi. szukam w miare cichego i wydajnego dysku (160 lub 200gb) pod sata/sata2, oczywiscie 8mb buforu i najlepiej zeby posiadal ncq B-) podrzucicie jakies propozycje? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 bierz jakiegoś samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja też polecam Samsunga, ewentualnie Maxtora lub Seagate'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Dobre są Samsungi SpinPoint :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 160gb to seagate a 250gb to samsung ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Dokładnie. Seagate albo Samsung. Zwłaszcza Seagate z serii 9 (160GB) to bardzo udane dyski. Szybki i cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ja powiem inaczej, unikaj Hitachi, bo znajomi mieli z dyskami tej firmy problemy, najnowsze Caviary z kolei nie są demonami jeżeli chodzi o szybkość. Edytowane 6 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Samsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja też polecam Samsunga, ewentualnie Maxtora lub Seagate'a. Samsung SP, Segate też wypaśny. A Maxtora przejął Segate, więc Maxtor odpada. Maxtora nie kupisz już, rzadko spotykany jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Samsung SP, Segate też wypaśny. A Maxtora przejął Segate, więc Maxtor odpada. Maxtora nie kupisz już, rzadko spotykany jest. Póki co Maxtora jeszcze można kupić. Ja jeszcze jest dostepny w lokalnym sklepie kompututerowym, do którego chodzę, to jeszcze nie jest źle B-). Ale racja, że już coraz trudniej o niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 najnowsze maxtrorki dm 10 są super-jak mozezs to kup ...szkoda zę to %$$#@3ne seagate go przejeło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Potwierdzam DM+10 jest cool ;) Orginalnego* maxtora już trudno spotkać. Już MAxów nie mogę polecać :( :D *orginalny, czyli ten który był produkowany przed przejęciem przez Seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...