^BerZerK^ Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Wymiata i miazdzy, powodujac nieschodzacego banana na twarzy. Muzyka w koncu zadne umpa umpa tylko pozadne lojenie, a jak Rob Zombi odpali to juz w ogole czad :-) Malo ktora gierka - nie tylko samochodowka - wywolala tyle emocji u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ano ano , muza jest w porzadku ;] z tym ze troche jej malo .. albo mi sie wydaje ;] o optymalizacji "ejndzina" nie bede pisal bo juz wczesniej pisali ludzie ze smiga wrecz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gra super, ale szczerze wam powiem, ze moze ona byc mocno niedoceniona w swiecie gier :( Tak samo jak jedynka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 całkowicie zgadzam się z ^BerZerK^, giera przytłacza ilością detali, zachwyca ogółem wykonania i optymalizacją, w zeszłym roku zagrywałem się w jedynkę i myślałem że dwójka nie wniesie nic nowego, myliłem się... po kilku godzinach grania nie widze istotnych minusów w tej grze, świetnie wykonane trasy, modele aut, genialna fizyka i wszechobecna rozpierducha, auta ładniej się gniotą przez co tryb derby wreszcie nabrał kolorytu jednym słowem gra solidna jak cholera, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) niedoceniona ? skoro wszyscy ja sciagaja , a nie kupuja to nie moze byc inaczej :blink: Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 niedoceniona ? skoro wszyscy ja sciagaja , a nie kupuja to nie moze byc inaczej :blink:Np. Ty nie ? mistrzu ? :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) tak jak ty sie podniecales , ze zakupisz Titan Quest'a a jak zawsze ukradles , smutne :( Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Eeee panowie to topic o grze, a nie o tym skąd ją ktoś ma ;) I nie wnikajmy w szczegóły, bo się jeszcze mogą posypać % [; Ja tylko ostrzegam :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No ja tez uważam ze gra jest boska :) Żadnych minusów. Grafika jest boska a u mnie smiga w 1680x1050 z aa6x i af8x. Nie ma w tej chwli nowej gry która by mi tak chodziła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie wiem czy wspiera HDR, bo nie mam jak tego sprawdzić, ale jak by wspierała to wrażenia wizualne by były bardzo spotengowane. Dla mnie fizyka niektórych obiektów jest dziwna. Taki walec drogowy, trochę waży, można popchnąć zbytnio nie tracąc prędkości. Wyraźnie czuć jaki samochód prowadzimy, FWD, RWD, 4WD. Skok wzwyż w jedynce był lepszy. Optymalizacja bardzo dobra. Duży wybór aut, podział na klasy też wiele wniósł ws. samochodów. Ogólnie odczucia mam pozytywne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No ja tez uważam ze gra jest boska :) Żadnych minusów. Grafika jest boska a u mnie smiga w 1680x1050 z aa6x i af8x. Nie ma w tej chwli nowej gry która by mi tak chodziła ;) Może i boska ale ewidentne babole się trafiają. Najeżdżasz na pień drzewa, który "wnika" do wnętrza samochodu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Może i boska ale ewidentne babole się trafiają. Najeżdżasz na pień drzewa, który "wnika" do wnętrza samochodu :blink: Tego jeszcze nie spotkałem :blink: , ale gierka o wiele lepsza od poprzedniej części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 witam, mam putanie czy ta gra jest juz do kupienia w Polsce? na allegro jeden gośc sprzedaje za 20zł ale nie wiem czy to nie piraty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 za 20zł to na pewno oryginał, możesz łykać :lol: :mur: chłopaki, może zagramy w multi, mogę spróbować postawić serwer :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Ten oszolom na allegro na aukcji ma napisane, zeby PRZED zakupem do niego napisac. Ciekawe czemu? :lol: :gitarzysta2: Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Może jakies rozgrywki purepc'towe dziś wieczorkiem? Co Wy na to :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś problem z multi , bo mnie wywala z multi tylko dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 za 20zł to na pewno oryginał, możesz łykać :lol: :mur: chłopaki, może zagramy w multi, mogę spróbować postawić serwer :rolleyes: bardzo chętnie, tylko napisz kiedy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja tez chętnie zagram. Zgłaszać się kto chętny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłaszam się ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Czy ma ktoś problem z multi , bo mnie wywala z multi tylko dlaczego??Jak cie wywali z multi i po włączeniu gry od nowa wchodzą na multi znowu cie wywali to zrób nowy profil (żebyś miał inny nick niż przedtem) i wejdź [; Wszystko powinno śmigać. A to dlatego, że u ciebie sie gra wywala a twój serw dalej stoi i dlatego nie możesz wejść ponownie na tym samym nicku :mur: [wpadłem na to grając z kumpel, mnie wywaliło z gry, a on sobie wszedł na mojego serwa po chwili wywaliło "mnie" i mogłem wejść znowu na swoim 1 nicku] BTW domyśl się dlaczego cię wywala :wink: Pozdro Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 To może dzisiaj jakieś rozgrywki ONLINE, hmmm?? Ja czekam (pewnie gdzieś do 2:00) więc jakby co to się zgłaszać, albo pisać na GG ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 To może dzisiaj jakieś rozgrywki ONLINE, hmmm?? Ja czekam (pewnie gdzieś do 2:00) więc jakby co to się zgłaszać, albo pisać na GG ;] Ja równiez jestem tak do 2 online więc chętnie zagram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Muzyka wymiata :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Chętni do grania online ;) Tutaj macie IP Team Speak'a ;] Możecie wbijać, lepiej się komunikuje [; ts2.shotzone.cz:9516 [kanał Partystylerz]. Gramy przez Hamachi. Sieć Nascar 2k3, hasło: zupa. Ok Let's race ;) Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Lanc - jak się moge dołączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jest gdzies tam mozliwosc wpisania IP, boja moge tylko sie dolaczac widzac nazwe hosta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Właczasz hamachi > dajesz dołacz do instniejącej sieci i nastepnie: Nazwa: FlatOut2 Online, hasło: purepc. Właczasz grę, dajesz Lan i dołączasz do istniejącej gry :) Jesli chcecie pogadać przy grze to wejdźcie na ts'a ;) ---------------------------------------- Ludzie może dzisiaj zagramy ? :> Narazie jest 2 chętnych. Wszyscy chętni wbijać na Hamachi, albo pisać do mnie na gg ;] Zbieramy ekipę 8 osobową [; EDIT Aktualnie jest 6 osób, mamy jeszcze 2 miejsca [; Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Właczasz hamachi > dajesz dołacz do instniejącej sieci i nastepnie: Nazwa: FlatOut2 Online, hasło: purepc. Właczasz grę, dajesz Lan i dołączasz do istniejącej gry :) Jesli chcecie pogadać przy grze to wejdźcie na ts'a ;) ---------------------------------------- Ludzie może dzisiaj zagramy ? :> Narazie jest 2 chętnych. Wszyscy chętni wbijać na Hamachi, albo pisać do mnie na gg ;] Zbieramy ekipę 8 osobową [; EDIT Aktualnie jest 6 osób, mamy jeszcze 2 miejsca [; Z checia pykne jak uda mi sie polaczyc. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Fajnie było, ale się skończyło. Autobusy rządzą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...