Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam! nie dlugo zmieniam sprzet i nie dlugo mam urodziny mysle ze dostane troche kasy. Kupuje epox`a 8rda+ i atlona 1700xp juz mam na polce czeka na plyte. Na to kase juz mam. Pozostaje kwestia tych urodzin. Otoz musze kupic dodatkowo ddr`y bo przesiadlem sie z sdr`ow. Zakladajac ze kasy bede miec ok. 400 zł. Problem polega na mojej grafice wszystko bedize fajnie hulac ale mam Gf4 mx 420. Tera pyatnie, czy lepiej kupic 256 Mb 333 - samsung np. czy moze nawet 512 Mb to juz zalezy od hojnosci rodziny i koniec. Zostac z tym co mam (gf4) . kupic 256 Mb 266 jakies "NO NAME" sprzedac to moje cudo za troche, i poweiedzmy kupic RADEONA 8500le hercules`a??? Na moim starym antku 1000 @ 1333 na tym GeForcie mialem 4100 na 3dmarku. No i pograc mozna bylo ale 800x600 raczej maks. Co myslicie o tym pomysle? Oraz jak wedlug was podskoczy wynik w 3dmarku. Np. Na 512 Mb samsunga 333 Mhz? ps. geforce to prolink Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 [OT] A co zamierzasz zrobić z P 233 MMX z podpisu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 to jest komp. "zastępczy" :-). Z drguiego pokoju i tam tez wroci jak poskladam swoj na nowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Aha, ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Kazde mx to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zalezy za ile wymienisz tego gf4 mx 420. IMO radek 8500LE i te 256/266 drr bedzie lepszym wyborem. Ten twoj 420 jest slaba karta, gdyby to byl chociaz 440 a tak to... Rad i pamiec to jest to ;-). ALe jesli ten 420 nie bedzie u ciebie nie dluzej niz 3-4 miechy to wez pamiatki szajsunga i pozostan przy 420 :). Jakby nie bylo sa to najlepse pamiatki na rynku. Ale IMO radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja w gry za duzo niegram bym bral bez zastanowienia 512mb pc 2700! twoja grafa jeszcze gry napewno ciągnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wg to wez grafike...sam mam ciulata i juz niemoge sie doczekac przesylki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Najlepszym wysjciem by bylo :-) kupienie Twin MOs`ów w pronox`ie razem z plyta. Bo to wyjdzie jakies 250 za 256 Mb ram 333Mhz :-). Moze mniej nawet. I do tego kupic RADEON`a 8O . Wiekszosc z was napisala ze lepiej radka :-) i ja tez chyba sie sklaniam ku temu. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Na Allegro jest RAM 512MB DDR CL2 za 350zł :D Ale z tych dwóch to zdecydowanie pierwsza pozycja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Heh przejzalem cenniki ;-). I wizde ze ten "no name" moglby byc nawet 333Mhz bo to 10 zł roznicy. A grafika to np. gigabyte 9000pro. kumpel ma taka karte i strasznie mi sie podoba :-). Po za tym bez krecenai chyba jest szybsza niz 8500LE (bo drozsza?!? :-/ ) a podkrecic tez ja pewno troche mozna. ehhh wszystko w rekach rodziny :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Radeon+ram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 moim skromnym zdaniem 1 rozwiazanie jest lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jabym proponowal II wyscie. Otóz Ramu nogdy za wiele, a tymbardziej firmowego i to 333MHz. Grafe sobie zostaw szcze mowie, poczekasz kupisz jakas zajeb* extra dobra wymiatajaca graf i bedzie spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ja też obstawiam na 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zmień karte, ramu ci narazie wystarczy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 no wlasnie ja tez wychodze z zalozenia ze chyba RAM i radek. Bo okazalo sie ze chyba kupie w PRONOX`ie TWIN MOS`a za jakis 230 zł - 256Mb 333Mhz. A to powinno wystarczyc na jakis czas :-) I do tego HERC`a :-). Boshe oby kasy styklo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 256 RAM 333Mhz + Radoław :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...