kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 moglby ktos go przykleic i pociac? chodzi o poradnik w dziale WC chodzi mi o zrobienie z tego osobnych postow, pierwszy spis tresci, nastepne 20 postow to odpowiednie działy i ostatnio post ta taka stopka. (jak bym pisal post po poscie to i tak by sie wbiło do jednego) pisalem do romka pw i mowil ze to nie problem pociąc, z tym ze teraz juz go nie ma na forum, wiec moze ktos potnie, a ten temat moze potem poleciec do kosza.... chciałbym to jak najszybciej skonczyc, bo jutro praca (zowu :E ) i niewiem kiedy bede mial czas. pozdraiwam kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Spoko jestem Już się zabieram za prace. Za jakiś czas zobaczysz pocięty temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Spoko jestem Już się zabieram za prace. Za jakiś czas zobaczysz pocięty temat okey, myslałem ze zajety jestes, to nie chcialem Ci glowy zawracac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 a może zrobimy na zasadzie spojlera wtedy będzie elegancko wyglądało i nie trzeba będzie zakładać 20 postów. Moim zdaniem tak jest lepiej bo przez posty będę musiał ci zmieniać 20 moich postów na twoje więc to lekko się mija z celem. zrobione za pomocą spoilera, inaczej moim zdaniem nie ma sensu bo traci się strasznie na czytelności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 W takim razie zmieńcie trochę kolor, bo tekst "» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «" zlewa się z nagłówkiem. GJ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Walsnie o to chodzi, ze juz to analziowalem i nie za bardzo mi sie to podoba, bo nie moge zrobic odnosnika typu "wiecej o tym i tym mozesz przeczytac w odpowiednim dziale". tak bym usunął siga z tych posotw, zeby sie nei zlewało i zawsze mozna to latwiej updateowc, bo niestety natura mi nie dała szybkiego łacza, a wciskanie podglad posta i czekanie minuty ze sprawdzic jedna rzecz (ktorych jest sporto w tak dlugim tekscie) trwa długo. nic. jeszcze zobacze i tenks za pomoc i dobre checi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...