slicznotka Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam, zakupiłam ostatnio taki kulerek jak w temacie do chłodzenia mojego semprona 3000 na soket 939 i mam w związku z tym pytanie. Okazało się, że na spodzie kulerka jest już pasta przewodząca, czy wystarczy tylko ona czy mam jeszcze przesmarować procesor inną pastą oczywiście po uprzednim wyczyszczeniu poprzedniej (czy mogę wyczyścić tą starą pastę spirytusem na waciku). Dzięki z góry za odpowiedź. Może już podobny wątek był na forum ale jakoś nie potrafię nic konkretnego znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Możesz wyczyścic spyritusem, ja tak czyszczę i wszystko działa :P Pasty na procka nie nakładaj, na coolerku jest wystarczająca ilośc, i o ile się nie mylę jest to pasta MX-1 czyli dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119544 Masz przyklejony temat o tym coolerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) zakupiłam (...) mam jeszcze przesmarować procesorNieraz nie mogę wyjść z podziwu jak czytam takie żeczy. Niektórzy to się pytają jak się smaruje procesor a tu... i to płci pięknej. Edytowane 14 Lipca 2006 przez J.O.H.N. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Nieraz nie mogę wyjść z podziwu jak czytam takie żeczy. Niektórzy to się pytają jak się smaruje procesor a tu... i to płci pięknej. Jak widać panie też to kręci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...