VIBOR Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam! Mam problem z dyskiem Samsung 250 GB SATA2, najpierw pojawiły się bad sektory (teraz jest 13 wg S.M.A.R.T. ) pojawił się jakiś problem w CA i któregoś dnia znikneły wszystkie partycje (szczęście że miałem kopię danych). I teraz pytanie jak można reklamować taki dysk bo w sumie tylko S.M.A.R.T. pokazuje zarejestrowane bad sektory - zostały zastapione z puli rezerwowej, narzędzia diagnostyczne typu HUTIL czy SEATOOL nie wykazują błędów ani bad sektorów, widać je np na wykresie z HDTach-u (w załączeniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Skoro po 1727 godz. już jest 13 relokowanych to za niedługo pula i tak ulegnie wyczerpaniu. Moim zdaniem dysk powinien być już teraz przyjęty na zwrot ..... jednak biorąc poprawkę "Polskich serwisów" to ..... nie wiem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...