Skocz do zawartości
danywatt

Dream Pinball 3d

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego miejsca można pobrać grę Dream Pinball 3D

http://www.dream-pinball.com/4_Press/en/index.html

Jest to kontynuacja starego PURE pinballa

Użytkownik, który w dniu 31 sierpnia bieżącego roku osiągnie najwyższy wynik punktowy, zgarnie główną nagrodę, czyli dziesięć tysięcy dolarów. Gracze z drugim i trzecim rezultatem również zostaną uhonorowani atrakcyjnymi upominkami, jest więc o co walczyć. Wyniki punktowe można podglądać na bieżąco, na wspomnianej wyżej witrynie.

Jak na Pinballa grafika jest oszałamiająca ze wszystkimi bajerami i HDRami.

Grywalność też wysoka. Polecam

Mój wynik : 1.161.000.000 , byłem na 81 miejscu

teraz to już pewnie wyleciałem poza setkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągam ;] Leci ~160kB/s (bardzo dużo jak na moje łącze ;]) Pinball zajmuje tylko 100MB. Jak się ściągnie to zapodam jakieś screeny i ogólne wrażenia :) Fajnie, że gra darmowa i do tego można coś jeszcze wygrac :D

Pozdro

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to według mnie demko. Dostępny tylko 1 stół o nazwie "Two Worlds" Reszta jest bloknięta. A te 10.000$ to chyba po to, żeby zachęcić do kupna oryginału :P A co do muzy to mi sie nie podoba, przynudza no i gra jest jakaś taka wolna :| Jak na pinball to mnie znudziło po 15 minutach grania ... Uninstall ;P

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to według mnie demko. Dostępny tylko 1 stół o nazwie "Two Worlds" Reszta jest bloknięta. A te 10.000$ to chyba po to, żeby zachęcić do kupna oryginału :P A co do muzy to mi sie nie podoba, przynudza no i gra jest jakaś taka wolna :| Jak na pinball to mnie znudziło po 15 minutach grania ... Uninstall ;P

Pozdro

Ta gra wcale nie jest wolna , pewnie twoja grafika nie wyrabia,

U mnie bila lata jak błyskawica

Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale tematyka stolu nawiazuje do Two Worlds, nadchodzacego RPG produkcji polskiej!

RPG mnie nie interesuje

Ja nabiłem 2.833.993.800 i jestem na 13 miejscu w rankingu światowym oraz najlepszy z Polski.

Moja taktyka to zrobić bonusy x10 i zbierać Extra Balls

Ludzie grajcie , bo Polaków coś tam mało na liście

Edytowane przez danywatt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RPG mnie nie interesuje

Ja nabiłem 2.833.993.800 i jestem na 13 miejscu w rankingu światowym oraz najlepszy z Polski.

Moja taktyka to zrobić bonusy x10 i zbierać Extra Balls

Ludzie grajcie , bo Polaków coś tam mało na liście

Szkoda czasu, i tak wygra jakiś Koreańczyk, który gra 25h/dobę. Nie żeby potrzebował kasy, gra dla zasady :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa juz to widze jak ktorys Polak wygra ;) Pogra jakis zdolny Azjata z 2 doby pod rzad.Zagra sie na smierc ale co tam... wazne, ze wygra te pieniadze i pobije rekord ... ;) Wole juz puscic pare zakladow w totka :P

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja grafika nie wyrabia ? Hmm może 60-70 FPS (taki miałem minimalny fps) to nie jest kosmos, ale za mało do Pinball'a to chyba nie jest... Jak bym miał jeszcze tą grę na HDD to bym ci screenów narobił :mur:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda, to prawda.

Szkoda ze Empire Interactive nie zaserwuje nam jakiegos nowego pro pinballa. Bo to wszystko co teraz wychodzi to takie biedne i graficznie slabsze (jak dla mnie). Juz wole klasyczne 2d ktore wyglada jak prawdziwy stol, niz to cos so pinball ma tylko w nazwie.

Edytowane przez s0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę, aby Koreańczyk wygrał. Poza Europą (Niemcy) mało kto wie o tej grze, a kasa jest możliwa do zdobycia przez każdego, kto ma nadmiar czasu.

Mój wynik narazie: 2 095 927 320, póki co miejsce 45. , 3. w Polsce - a wcale się nie namęczyłem przy tym. Bardzo dużo extra balls można zdobyć podczas gry. Miałem nawet 4 naraz... Faktycznie grałem w lepsze pinballe, ale tutaj jest przynajmniej jakaś rywalizacja :wink:

Edit: Wyniki na stronce pokazują, że Polacy się nie dają. Ja dałem sobie spokój z grą, bo tylko "cyborgi" teraz w to grają :lol2: Jutro koniec rozgrywki. Myślałem, że do zwycięstwa wystarczy około 10 razy mniejszy wynik...

Edytowane przez Kikas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi