welyk Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 jest potrzeba kupienia nowej płyty i procka, chyba to w tej chwili najtansza mozliwa opcja (płyta na I865PE - zeby to jakos chodziło...) Intel Celeron D 310 2.13 GHz BOX (Socket 478) - 150zł AsRock P4I65PE (Intel 865PE) SATA, LAN, 8ch - 190zł zakładam ze ten procek na tej płycie bez niczego pójdzie na fsb200Mhz, aczkolwiek nie jest to wymóg konieczny. co myślicie? reszta czesci ze starego kompa przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 190 zł za takiego asrocka??No co ty, weź poszukaj na allegro jakiegoś asusa P4P800, abita IS7/E albo Gigabyta z serii 8IPE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Gigabyte 8IPE1000-G Procek mój, bo większe taktowanie i najlepsza rewizja. Łatwiej podkręcić ;) ^ | A tylko 30 zł różnicy ! (dla forumowiczów te 5zł taniej :P) Edytowane 21 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Gigabyte 8IPE100-G Tez mu poleciłem ta płyte, bo można je dostac tanio z 1,2 letnią gwarą więc loozik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) A i poocować na niej można :D A proca to na serio swojego polecam :D Edytowane 21 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 A proca to na serio swojego polecam Ile wyciągnąłes na nim?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Maxymalnie 3.2 jak ja ocowałem bo to sprzęt taty i miał stable chodzić :P Tata 3.4Ghz na nim robił. Ale bez testów stabilnści. Aby włączyć winde i sprawdzić Sandre 05. Nie przepada za o/c. A i ja nie chciałem się nim bawić. Bo po co ? Jak on do neta był :D Edytowane 21 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 a moze warto kupic jakiegos uzywanego pentiuma z mobo na allegro np link link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 1) Płyta na sis-ie bez sata i pentuim 256L2 FSB400. No nie wiem czy byłoby to lepsze :lol: 2) Jak wyżej. Poza tym FS nie przekonuje mnei jako firma do mobo....... a celerony D będą wydajniejsze od tych P4 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Poza tym FS nie przekonuje mnei jako firma do mobo Miałem kiedyś Gigabyta robionego przez Fujitsu siemens i spisywała sie bardzo dobrze, stabilna, szybka i wogóle, była na chipsecie 848 :D ale tamte zestawy proponowane przez maćka nie są zbyt dobre, to już lepszy byłby ten asrock :lol: Edytowane 22 Lipca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Dokładnie a te pentiumy na fsb400.... ehhh :? co myślicie? reszta czesci ze starego kompa przejdzie.Który to jest ten stary komp - ten z P5LD2 czy z Venice'm 3000+ ?? :lol: Edytowane 22 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 w tej cenie to ja bym wolal platfoorme na amd chocby s754 gigabyte k8ns za 140zł używaną i athlona chocby nowego 2800+ za 195zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) gdzie ty masz athlona 28+ za 200zł ? za tyle to są sempy ;D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « poza tym nie demaskuj mojego planu związanego z platformą 754. wiec cIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :P Edytowane 22 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Pewnie chodziło mu o sempa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Szkoda, chlip :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 no o semprona mi chodziło ale do super pi ten celek się nadaje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Dokładnie a te pentiumy na fsb400.... ehhh :? Który to jest ten stary komp - ten z P5LD2 czy z Venice'm 3000+ ?? :lol: kumpla, ma teraz PIII450,płyte na BXie, 256MB sdram (wymienie bez problemu sztuka za sztuke na ddr), HDD40GB (zworkowany na 32GB, patrz płyta na BXie), GF4MX i reszta śmieci... nawet do netu toto sie nie nadaje bo jak antywirus zacznie skanowac po dysku to komp staje demba. myslałem o kupnie uzywanego sprzety typu Athlon 1-1,2Ghz ale ten celeronek za 150zł coś czuje ze bedzie mocniejszy za pare złotych wiecej ;) ew jeszcze jakas tansza płytka albo markowa uzywka jeszcza na gwarancji jak ktos wczesniej pisał... kumplel nie zarabia zbyt dobrze wiec liczy kazda złotówke. przeciez nie napisałem nigdzie ze to do mojego kompa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Aaaaaaaaaa :) To mój celek i ga-8ipe1000g. Tanio i wydajnmie ;) Edytowane 22 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 ga-8ipe100g 8IPE1000G a nie 100G :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Za bardzo się spieszę i tego 0 nie dopisuje :D Edytowane 22 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...