metal Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Właśnie dowiedziałem się że naprawa mojego monitora wyniesie ok. 300 zeta więc podziękowałem ... więc teraz musze sobie kupić jakiś monitor ghyhyhy... i myślę nad iiyama 17'' HM703UT - Vision Master Pro 413 cena: 1063 zeta [wiem już kiedyś o tym pisałem ale trochę zabardzo rozbudowaliście wypowiedź o komentowanie monitorów lg gyhyhyhyhy] aaa... wie ktoś gdzie moge dostać taki monitor w ok. zabrza, katowic ??? i czym tak właściwie różni się iiyama 17'' HM703UT - Vision Master Pro 413 od iiyama 17'' LM704UT - Vision Master Pro 1413 ??? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 np. max rozdzielczoscia i odswiezaniem ekranu wiecej sie dowiesz z http://sklep.komputronik.pl/pliki//m/monii...oniihm703ut.pdf http://sklep.komputronik.pl/pliki//m/monii...oniilm704ut.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Kup sobie sobie coś z NEC'a np: FE 771SB ( dostępny też w wersji Black!! ) za około 850-900 zł, albo coś lepszego - FE 791SB, cena około tysiąca. A co to za monit Ci padł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Moim zdaniem wez Philipsa Briliance za 1000 cos zl http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4365 Bardzo dopre monitorki dla grafikow i dla graczy i do domu :) Prawde mowiac to troche zalueje zakupu mojego CTX'a... trza bylo brac Philipsa :) Ale iiyamy to tez bardzo wypasione monity za rozssadna cene (bo taki trinitron na dzien dobry jest ogolnie o 200zl drozszy ;[) Wybor nalezy do ciebie, ja osobiscie bralbym tego philipsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ViewSonic Pf775 ten sam kinol co w iiyamie. Stefe ma racje rużnice w parametrach. Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Właśnie dowiedziałem się że naprawa mojego monitora wyniesie ok. 300 zeta więc podziękowałem ... więc teraz musze sobie kupić jakiś monitor ghyhyhy... i myślę nad iiyama 17'' HM703UT - Vision Master Pro 413 cena: 1063 zeta [wiem już kiedyś o tym pisałem ale trochę zabardzo rozbudowaliście wypowiedź o komentowanie monitorów lg gyhyhyhyhy] aaa... wie ktoś gdzie moge dostać taki monitor w ok. zabrza, katowic ??? i czym tak właściwie różni się iiyama 17'' HM703UT - Vision Master Pro 413 od iiyama 17'' LM704UT - Vision Master Pro 1413 ??? ... Ja bym polecil ten co mam w podpisie :-) taki piekny niebieski metalik :P ewentualnie Nec 791SB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 witka all po dlugiej przerwie :P mialem philipsa 107T20 niech go szlak :evil: moze z wyszymi modelami jest lepiej ale balbym sie obecnie kupic philipsa na dzis dzien mam LG F900P jest supa [gluteus maximus] ! ale mam zastrzezenia co do geometri cena w sklepie to 1600 na wgk sporo taniej :) ale 19" Rulzz!!! philips'y maja bardzo bardzo przyzwoite parametry i bardzo wyrazny obraz ten LG troche im pod tym wzgledem ustepuje [ostrosc ob] ale przynajmniej oczy mnie nie bola 8) konkluzja?: warto sie zapozyczyc na 19" acha nie kup przypadkiem nadlewki nawet iiyamy ptfu ptfu :P pozdrowka niech zyje tarchomin i lacza 1Mbps :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 acha nie kup przypadkiem nadlewki nawet iiyamy ptfu ptfu :P. pozdrowka niech zyje tarchomin i lacza 1Mbps :twisted: O co Ci chodzilo z ta iiyama jesli mozna wiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 chodzilo mi o ten fakt typu ze niby jest plaski ale niejest !!! a taka soczewa wplywa negatywnie na oczy wystarczy sie dobrze przyzec krawedziom kineskopu i wsio jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 chodzilo mi o ten fakt typu ze niby jest plaski ale niejest !!! a taka soczewa wplywa negatywnie na oczy wystarczy sie dobrze przyzec krawedziom kineskopu i wsio jasne Aha.Ok.Dzieki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 A i jeszce jedno.Metal wejdz na stronke iiyamy i poczytaj dokladnie o kazdym modelu maja ladnie opisane. http://www.iiyama.pl/pages/prod_ubers.php3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...